Serpil Tamur Kimdir - Serpil Tamur Resimleri - Serpil Tamur Biyografisi - Serpil Tamur Hakkında

19 Mayıs 1944'te Rodos'ta doğdu. 1962-63 Ankara Devlet Konservatuvarı'nı bitirip Devlet Tiyatrosu'na katıldı. Kaktüs Çiçeği ve çeşitli tiyatro oyunlarının yönetmenliğini yapmıştır. Uzun süredir aralıksız görev yapmakta. 40'ı aşkın oyunda görev yaptı, 3 oyun sahneye koydu. Evli ve 2 kızı var.


Nazife Anne Kimdir?
Ömer Candan’ın karısı, Ali’nin üvey annesidir. Çok istedikleri halde hiç çocuk sahibi olamamışlar ve Ali’yi evlat edinmiş, bütün sevgilerini ona vermişlerdir. Ali’nin ölümüyle derinden sarsılır.




Filmografi

Amerikalılar Karadeniz'de 2, Döne Nine, 2006
Bebeğim, 2006
Akümülatörlü Radyo, Nigar, 2006
Nehir, Sultan, 2005
Bir Salkım Üzüm, 2005
Aşkımızda Ölüm Var, Fatma Ana, 2004
Kurtlar Vadisi, Nazife Candan, 2003
Unutma Beni, Meryem, 2002
Mert Ali, 2000
Ah Bir Zengin Olsam, 1998
Süper Baba, Sabire, 1993
Tanrı Misafiri, Teyze, 1993
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, 1990
Samanyolu, Zülalin teyzesi, 1989

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 518
favori
like
share