Balkan Soundz Fest - Boban Markoviç

Son güncelleme: 16.05.2009 19:57
  • Balkan muziğinin en iyileri, 28 Haziran Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park`ta `The Balkan Soundz Festival` kapsamında bir araya geliyor.

    Tarih : 28 Mayıs 2009

    Saat : 14:00

    Yer : Maçka Küçükçiftlik Park

    Şehir : İstanbul Avrupa



    Balkan Soundz Fest - Boban Markoviç Orkestar - Firewater - DeLaDap!
    Balkan muziğinin en iyileri, 28 Haziran Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park`ta `The Balkan Soundz Festival` kapsamında bir araya geliyor.
    Açıkhavada tüm gün boyunca Balkanların hareketli ve neşeli ezgilerini izleyiciyle buluşturucak olan bu etkinlik, Balkan muziği tarzında ülkemizde düzenlenen ilk festival olma ozelliğini de taşıyor.
    The Balkan Soundz Festival, İstanbul`un en
    güzel yerlerinden birinde konumlanan yaz ayları boyunca yaklaşık 8.000 kişi kapasiteli bir açıkhava mekanı olarak birçok etkinliği ağırlayacak olan Küçükçiftlik Park`ta düzenlenecek.
    Yabancı ve yerli toplam 6 grubun sahne alacağı festival, yaz sıcaklarından bunalan muzikseverleri Istanbul Boğazı`na cok yakın bir noktada, açıkhavada, Balkan muziğinin enerjik ritimleri eşliğinde muzik dinlemeye, dans etmeye, yemeye, içmeye, kısacası sınırsız eğlenceye davet ediyor.
    The Balkan Soundz Festival kapsamında sahne alması kesinleşen ilk gruplar:
    BOBAN MARKOVIC ORKESTAR, FIREWATER, DELADAP! , SELİM SESLER ve KOLEKTİF ISTANBUL.
    Sahne alacak diğer gruplar ve festival hakkında tum bilgiler yakında. Sınırlı sayıda indirimli biletler ise çok yakında satışa çıkacak! ! !
    BOBAN MARKOVICH ORKESTAR
    Markoviç, Goran Bregoviç ile birlikte Balkan müzik sahnesinin en önde gelen ve popüler isimlerinden biri durumunda. Boston Herald dan New York Times`a, Global Beat Fusion`dan Primetime`a dünyanın önde gelen yayınlarından büyük övgüler alan Markoviç ve orkestrası izleyicilerini roman ateşi ile kavramayı sürdürüyor.
    FIREWATER
    Firewater, 1997'nin o uzun ve sıcak yazında, Brooklyn'de bir bodrum katında doğdu. Depresif, meteliksiz ve de çaresiz Tod A, o zamanlar son derece çılgın görünen bir projeyi hayata geçirdi; çingene ve klzemer tınılarıyla ateşlenmis bir punk grubu.
    DELADAP!
    Fusion ve nu-jazz'ı çigan ateşiyle buluşturan, Prag kökenli müzisyen Stani Vana önderliğindeki! DelaDap, The Balkan Soundz Festival`da sahne alacak.

    Kapı açılış 14:00
    Konser düzeni ayaktadır.
    Öğrenci biletleri sadece öğrenci kimliği ile geçerlidir.
    VIP bilet sahipleri festivali kendilerine ayrilan ozel bir alandan izleyeceklerdir. Bu alanda etkinlik boyunca cesitli ikramlar yapilacaktir.
    Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
    Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluğuna yol açabilir.
    Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.
    Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
    Sadece reçeteli ve festival süresince alınması gereken miktar kadar ilaç alana sokulabilecektir.
    Festival alanına yiyecek-içecek maddeleri sokmak yasaktır.

    Yer: Maçka Küçükçiftlik Park
    Tarihler: 28.06.2009-28.06.2009
    14:00
    Adres: Kadırgalar Caddesi No:5 Maçka İstanbul
    Bilet Ücreti: Tam: 45,00 TL - Öğrenci: 35,00 TL - VIP: 89,00 TL
    Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Maçka Küçükçiftlik Park Gişe
#16.05.2009 19:57 0 0 0