Dream Theater Konseri

Son güncelleme: 16.05.2009 19:58
  • Rock müziğin devlerinden Dream Theater ile eşsiz bir müzikal yolculuk yapmak isteyen müzikseverler 4 Temmuz 2009 Cumartesi günü Düş Tiyatrosu perdelerini açtığında Maçka Küçükçiftlik Park`ta yerlerini almış olacak.

    Tarih : 4 Temmuz 2009

    Saat : 18:00

    Yer : Maçka Küçükçiftlik Park

    Şehir : İstanbul Avrupa



    Yirmi yılı aşkın başarılı kariyeleri, her biri dünyanın en yetenekli müzisyenlerinden olan grup elemanları ve Progressive müziğin tekrar yükselişini sağlamış albümleri ile tanınan Dream Theater muhteşem performanslarından birini sunmak üzere 4 Temmuz`da Maçka Küçükçiftlik Park`ta bir kez daha hayranlarının karşında olacak.
    Şu an logolarını da isimlendiren Majesty ismiyle müzik yapmaya başlayan Berklee`li çekirdek kadro üyeleri John Petrucci, Mike Portnoy ve John Myung 80`li yılların ortalarında Dream Theater adıyla sahnedelerdi. Karakteristik vokal James Labrie`nin de ekibe katıldığı 'Images and Words' yani henüz ikinci albümleriyle altın plak kazanan grup, kariyerleri süresince her albümlerinde milyonluk satış rakamlarına ulaştı. Progressive müziğin daha geniş kitlelere yayılmasındaki en önemli pay kuşkusuz Dream Theater`a ait. Teknik olduğu kadar yaratıcı, uzun olduğu kadar sürükleyici albüm ve şarkılara imza attılar. Türkiye de dahil olmak üzere onlarca ülkede resmi fan klüpleri açıldı. Dünyanın önde gelen müzik dergileri ve platformları tarafından hem grup hem de müzisyenleri adına birçok ödüle layık görüldüler.
    Dünya çapında verdikleri, uzun setlerden oluşan, enstrümantal şovlar ve emprovize performanslarla bezeli konserlerinin canlı kayıtlarıyla da platin plak grup, 23 Haziran tarihinde ikinci kez Roadrunner etiketiyle piyasaya çıkacak olan 10. stüdyo albümleri 'BLACK CLOUDS & SILVER LININGS' turnesi kapsamına bir kez daha İstanbul`da sahne alacak. Bu konser öncesi özel bir sürprizle kült progessive grup CYNIC performansını sergileycek.

    Yer: Maçka Küçükçiftlik Park
    Tarihler: 04.07.2009-04.07.2009
    18:00
    Adres: Kadırgalar Caddesi No:5 Maçka İstanbul
    Bilet Ücreti: 74,00 TL - 149,00 TL (Sahne Önü)
    Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Maçka Küçükçiftlik Park
#16.05.2009 19:58 0 0 0