hamur kızartması - kabaran hamur tarifi

Malzemeler
1 kase yoğurt
1 adet yumurta;
1 paket kapartma tozu
un, tuz

Hazırlanışı

Kabaran Hamur Kızartması Tarifi, yemek tarifleriTüm malzemeleri karıştırarak ve alabildiğince un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur oluşturun. Hamuru oklava yardımı ile çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde (yaklaşık yarım cm kalınlığında) açınız. Açtığımız hamuru bıçak yardımı ile kare parçalara bölün (resimde ki gibi )ve kabarması için bol, kızgın yağda kızartın. Çok hafif, ekonomik, çok kolay ve kısa zamanda hazırlayabileceğiniz bir tarif. Kahvaltıda da servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 5277
favori
like
share
YildizZB Tarih: 20.05.2009 23:10
denicem bakalim nasil olur :72:

COCO Tarih: 16.05.2009 21:33
Ben yemem mideme dokunur.:9: