İlginç Evlenme Teklifleri

Son güncelleme: 16.05.2009 21:37
  • evlenme teklifi - en ilginç evlilik teklifleri
    noimage
    Malatya'da bir genç, evlilik teklifini, sevdiği kızın geçeceği caddedeki ağaçlara tek tek harf asarak yaptı. Genç kız ise gördüğü manzara karşısında önce şaşırdı, sonra sevdiği gencin boynuna sarılarak teklifini kabul etti.

    MALATYA- Malatya'da bir genç, evlilik teklifini, sevdiği kızın geçeceği caddedeki ağaçlara tek tek harf asarak yaptı. Genç kız ise gördüğü manzara karşısında önce şaşırdı, sonra sevdiği gencin boynuna sarılarak teklifini kabul etti.
    Malatya'da mağaza işletmeciliği yapan Serkan Şekercioğlu, bir mağazada çalışan kız arkadaşı Kübra Van'a evlilik teklifini ilginç şekilde yaptı. Serkan Şekercioğlu, kız arkadaşını işe giderken geçeceği Ziraat Bankası köşesinden Kız Meslek Lisesi karşısındaki mağazaya kadar olan aradaki 25 adet ağacın üzerine "Kübram, benimle evlenir misin" cümlesindeki harfleri tek tek ağaçlara asarak evlilik teklifini yaptı. Genç aşık, "Amacım kendimi sevdiğime ispatlamak ve onunla evlenmek" dedi.
    Kübra Van ise, işe gelirken gördüğü manzara karşısında mağazaya girerken şaşkınlığını gizleyemedi. Önce bir şok yaşayan Kübra Van, daha sonra Serkan Şekercioğlu'nun boynuna sarılarak teklifini kabul etti.
    Kübra Van, "Gelirken yazıyı okuyunca çok şaşırdım. Bir şeyler yapacağını tahmin etmiştim ama böyle beklemiyordum" diye konuştu.


    Sevgiliye ilginç evlenme teklifi

    Manisa'da sokakları afişle donatan çılgın aşık, sevdiği kıza evlenme teklifit etti.

    Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde Sevgililer Günü öncesi bastırdığı 2 bin adet afişle sevdiği kıza evlenme teklifi yapan aşığın kim olduğu merak konusu oldu.

    Turgutlu İlçesi'nde halk, bu sabah güne duvarlarda ve direklerde göz çarpan ilginç afişlerle uyandı. Kentin her bölgesinde göze çarpan afişte görülen bir gül resmi ve "Seni Çok Seviyorum Yaşamım Benimle Evlenirmisin?" yazısı, insanları hayrete düşürdü. Afişle evlenme teklifi yapan kişinin kim olduğu bilinmezken, bazı vatandaşlar aşığı Romeo'ya benzetmeyi ihmal etmedi. Yaptığı bu ilginç evlenme teklifiyle ilçe halkının dikkatini çekmeyi başaran aşığın kim olduğu merak ediliyor.




    Erzurum'dan yayın yapan ulusal kanal Doğu TV'yi izleyenler şaştı kaldı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde meydana gelen bu ilginç habere eminiz ki sizler de şaşıracaksınız.

    Anahaber bültenini sunan spiker Yasin Akıncıgil telefonla tanıştığı ve internet ortamından başka görmediği bir bayana evlenme teklifi yaptı. Stüdyoda derin bir sessizlik oldu. Spiker tedirgindi.

    Gelebilecek hayır cevabı karşısında zor durumda kalabilirdi. Samsun'dan telefonla katılan Arzu Gökduman bir süre düşündü ve "Seninle her şeye varım. Evet" cevabını verdi.

    Televizyonu başındaki yüzbinlerce insan evlenme teklifine şahit oldu. Sevgililer Günü'nde renkli bir aşk hikayesi arayan kanal, aradığını fazlasıyla bulmuştu.

    Genç aşık en yakın zamanda sevdiği kızı ailesinden istemeye gidecek.
#16.05.2009 21:37 0 0 0