RomanTiK SözLeR

Son güncelleme: 26.05.2009 15:02
  • ♥ Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
    ♥ Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla..
    ♥ Dünyan öyle bir kararsin ki seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun
    ♥ Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce
    ♥ Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.
    ♥ Gözlerin NehirKirpiklerin Köprü OlsunBen Tam Üzerinden Geçerken Ipler KopsunDüstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN
    ♥ Yalnizlik gecelerinUmit bekleyenlerinHayal caresizlerinYagmur sokaklarin Tebessum dudaklarin Sen ise yalniz benimsin birtanem
    ♥ Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ugrunda ölmeye deger gülüm..
    ♥ Eger beni bu sokaktabu semttebu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben Gözlerinin daldigi yerdeyim
    ♥ Güller hep ellerinde açsinama dikenleri batmasin.sevda hep seni bulsunama seni yaralamasin.mutluluk hep yüregine dolsunama beni unutturmasin.
    ♥ Gün bir gün sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara
    ♥ Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen biri de senden ba$kasini gormeyen ben
    ♥ Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim..
    ♥ Gece midir insani hüzünlendirenyoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?
    ♥ Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim.Yagmur olur üzerine yagarim.Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin
    ♥ Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim..
    ♥ Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için..
    ♥ Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan sandal yapiyor dereye birakiyorum. ister yuzsun ister batsin ister bir caliya takilsin o kagit sandal hep derenin bir yerinde olucak biliyorum..
    ♥ Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
    ♥ Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman.
    ♥ Seni benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsin.
    ♥ Sen elimden tutunca deniz basardi içimi. Sen elimden tutunca yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim.
    ♥ Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayim.
    ♥ Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek
    ♥ Ask bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalir
    ♥ Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin..
    ♥ Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi bilmedigimi yasatti iste o ani senle yasadim senle sevdim.
    ♥ Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinede
#18.05.2009 08:31 0 0 0
  • Gerçekten Güzel Romantik sözler Teşekkürler..!!
#18.05.2009 13:05 0 0 0
  • Paylaşım İçin Teşekkürler.!!
#18.05.2009 23:00 0 0 0
  • ♥ Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için..
    gunahhhhhh keleeeeee:D
#26.05.2009 15:02 0 0 0