Deniz Ürünü Krepleri tarifi - Deniz Ürünü Krepleri yapilisi

Malzemeler
• 150 g ayıklanmış karides
• 150 g tarak
• 150 g beyaz balık filetosu
• 1 yumurta 1/2 limonun suyu
• 50 g kıyılmış maydanoz
• 125 g püre haline getirilmiş patates
• Tuz ve karabiber
• 1,5 litre sıvı yağ.

Tarif

Deniz ürünlerini ve balıkları Rondo`da püre haline getirin. Yumurta, limon suyu, maydanoz ve püre haline getirilmiş patates ile karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. 8 adet 2.5 cm kalınlığında yuvarlak krep şeklini verin. Krepleri, arada çevirerek, kızgın yağda Thermospot tavada 5 - 6 dakika kızartın. Süzüldükten sonra zencefil sosuyla servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 339
favori
like
share