Yiğit Düşünce - Muhammet Kutlu

Son güncelleme: 19.05.2009 22:03
  • Yiğit Düşünce - Muhammet Kutlu - Yiğit Düşünce Kitap Özet

    noimage

    Yiğit Düşünce
    Muhammet Kutlu
    Profil Yayıncılık
    Baskı Tarihi: Mayıs 2009
    ISBN: 9789759962159
    Sayfa: 256

    Kitap Özet

    Kaza mı, Suikast mi,
    Kurtarma Rezaleti mi?
    Bu Sefer Sır Olarak Kalmayacak...

    BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş Göksun'da düşmesinden sonra, herkesin kafasındaki soru şuydu: Suikast mıydı? Bu kitapta da bu ve buna benzer pek çok soru sorulacak, tüm ipuçlarının ardından gidilecek. Cevabı ise okur verecek. İşte sorulardan bazıları:

    2007 yılında Avrupa'da bir yerde, bazı gizli servis üyeleri, BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ortadan kaldırılacağını konuştu mu? BBP Lideri'nin bundan haberi oldu mu?

    Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, kaza akşamı Kahramanmaraş'a gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra, birileri gelip çalışma odasındaki laptopu aldı mı?

    Kazadan sonraki ilk saatlerde, bir kadın, Yazıcıoğlu'nun genel merkezdeki odasına girerek, tüm özel dosya ve belgelerini niye aldı? Bu belgeleri kimlere teslim etti?

    Kaza akşamı, ilk saatlerde Muhsin Yazıcıoğlu'nun evinde özel dosyaları almaya çalışırken yakalanan kadın kim için çalıştığını söyledi?

    Ergenekoncuların Muhsin Yazıcıoğlu'nu asla affetmemelerinin nedeni, Recep Tayyip Erdoğan'a kurdukları büyük tuzağı boşa çıkarması mıydı?

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatını Muhsin Yazıcıoğlu'na mı borçlu?
#19.05.2009 22:03 0 0 0