Grand Theft Auto Vice City Ek Görevler

Son güncelleme: 30.07.2012 23:43
  • AMBULANS GÖREVLERİ

    Oyunda ambulans görevini 12. seviyeye kadar yaptığınızda sınırsız depar atma hakkında erişiyorsunuz. Söylemesi kolay ama 12. seviyeye ulaşana kadar 100 kadar hasta taşımanız gerekiyor. Gelelim size tavsiyelerime sireni açmanız iyi olacaktır çünkü böylece araçlar size yol verirler. Ancak dikkat edin araçlar 1-2 saniyeliğine kaçıyor sonra tekrar eski yerine dönüyor yani hızlı olmazsanız siz yanlarından geçerken size çarpabilirler. Ayrıca ambulansın dengesini sağlayarak dönebilmek için el frenini kullanmalısınız. Tümsekli veya engebeli yollarda ise yavaş gitmenizde fayda var çünkü ambulans çok kolay devrilebiliyor.

    POLİS GÖREVLERİ

    Polis görevlerini yapabilmek için tek seçeneğiniz var: Tank veya Hunter gibi patlaması kolay olmayan araçlar kullanmak. Diğer araçlarla bu görevleri yapmanız (tamamlamanız) imkansız diyebilirim. Hunter'ı kullanabilmek için ya 100 gizli paketi toplayacaksınız ya da oyunun senaryosunu bitireceksiniz. Ancak tankı bulmak çok daha kolay diyebilirim. Bunun için Sir Yes Sir! Görevindeki tankı çalıp garajınıza götürebilirsiniz tank patlasa bile garajda olduğu için eski halinde dönecektir. Diğer yol ise 6 yıldıza ulaştığınızda gönderilen tankı çalmak. Bence "mansion" bu iş için biçilmiş kaftan; silahlarınız ve zırhlarınızı mansionun en alt katındaki odadan yenileyebilirsiniz. Bir de gizli paketleri toplamışsanız bahçeden de zırh-silah alabilirsiniz. Askerler size ateş etmek için tankı kullanmıyorlar, aksine tanktan iniyorlar. Bu durumda tanktan inen iki askeri hakladıktan sonra sizi bekleyen boş bir tankınız olacak. Tankı hemen garajınıza koyun ve save edin. Daha sonra dışarı çıkıp ölmeyi bekleyin öldükten sonra save'e geri dönün işte bu kadar tankınız hazır. Zaten tankla polis görevlerini yapmak son derece kolay. Görevleri tamamladıktan sonra zırhınız 150 olacak.

    PİZZA GÖREVLERİ

    Bu görevlerde hızlı olmalısınız. Aynı arabada ateş eder gibi pizzaları müşterilere atmalısınız. Bu arada pizza dağıtırken bize hızlı olmamızı söyleyen kişi "lazlow"dan başkası değil. Bilmem dikkatinizi çekti mi? Pizzaları aldıktan ve müşterilerin yerleri belli olduktan sonra nasıl bir güzergah izleyeceğinizi en kısa yoldan pizzaları nasıl dağıtacağınızı belirlemek için haritanıza bakmalısınız. Bu arada düşmemeniz gerektiğini ve özellikle de size gıcığı olan çetelerin bulunduğu yerlerde iki kat dikkatli olmanızı söylemekte fayda var. Pizza görevlerinde 10. level'a ulaştığınızda artık canınız 150 olacak.

    İTFAİYE GÖREVLERİ

    Aslında bu görevleri henüz tamamlayamadım. Gerçi burada da kurallar tıpkı diğer görevlerde olduğu gibi dikkatli olmak üzerine kurulu. İlk seviye görevlerde sadece araçları söndürmeniz gerekirken daha sonra araçların içinden çıkan ve 6-7'ye varan yanan insanı da söndürmeniz isteniyor. Birkaç, bilemediniz 3-4 denemede bu görevleri tamamlayabilirsiniz. Bundan böyle yanmayacak, molotof kokteyli gibi bombalar artık sizin için bir şey ifade etmeyecek.

    GİZLİ PAKETLER

    İşte bir diğer önemli nokta. Oyunda gizli paketleri toplayarak konaklarınızın önüne çeşitli silahlar ekleyebiliyorsunuz. Aşağıda kaç gizli paket topladığınızda elde ettikleriniz yazılı;

    10 - Çelik Yelek
    20 - Elektrikli Testere
    30 - Python (Magnum .357)
    40 - Alev silahı
    50 - Lazerli Suikast Silahı
    60 - Minigun
    70 - Roketatar
    80 - "Deniz Dodosu" (Diaz'ın evinin arkasında)
    90 - Tank (Askeri Üste)
    100 - Apache Helikopter (Askeri Üste)

    Soru: İşletme alamıyorum, bana bu saatte burayı alamazsın başka zaman gel yazıyor. Buraları almanın belli bir dakikası mı var? Ben nerede yanlış yapıyorum? Görev filan daha çıkmadı, mafyaların görevleri nasıl yapılıyor?

    Cevap: İşletme alabilmek için senaryo görevlerini bitirmek gerekli. Senaryo görevlerini bitirdikten sonra işletme alablirisiniz.

    Soru: Taksi görevleri nasıl yapılıyor?

    Cevap: Taksilere bindikten sonra tab'e basın. Ve haritada noktalarla işaret edilen yolcuları alın. 100 yolcuya ulaştığınız zaman bir miktar para alıyorsunuz. Ayrıca bundan sonra taksideyken kornaya basarsanız arabanız uçacaktır.

    MALIBU CLUB

    Malibu'yu almak için 120.000$'a ihtiyacınız var. Görevleri tamamladıktan sonraysa günde 10.000 kazanıyorsunuz.

    No Escape?

    Ödülü 1.000$ olan görevde bankanın kasasını kıracak olan adamı nezarethaneden çıkarmanız gerek. Tabii bu çok da kolay değil. Polis İstasyonuna gidince kıyafetlerinizi giyin. Passcard'ı alın ve en alt kata inin. Adamı kurtardıktan sonra 4 yıldızınız olacak. Merkezden hızla çıkın. Adamla birlikte hemen bir arabaya binin ve Pay&Spray'e gidin. Daha sonra geri dönün.

    The Shootist

    Şimdi de attığını vuran biri lazım soygun için. Bu iş için Phil'in biçilmiş kaftan olduğunu öğreniyoruz. Daha sonra adamımız çenesini tutamayacak ve Phil ile iddialaşacak. Şimdi Phil'e atıcılıkta onun kadar iyi olduğunuzu kanıtlamak zorundasınız. Görevi tamamlamak için 60 puan almalısınız ben ilk denememde 72 alarak görevi tamamladım bol şanslar. Görevin sonunda 2000 $'ı alacaksınız.

    The Driver

    Bu sefer de soygundan sonra bizi alması için bir sürücü bulmamız gerek. Ancak adam görevi kabul etmek için ondan daha iyi olduğumuzu kanıtlamamızı istiyor. Gerçekten saçma olmuş. Neyse görevi tamamlamak için yarış başlar başlamaz arabanızdan inin ve arka lastiklerini patlatın ve tekrar arabınıza binip takibe başlayın. Bir süre sonra spin atacak spin attıktan sonra hemen arabadan inin ve diğer lastiklerini de patlatın işte bu kadar. Ödülünüzü (3000$) alın.

    The Job

    Tamamlamak için bolca silaha ve zırha ihtiyacınız olacağı için görevden önce bunları hazırlayın.

    FILM STUDIO

    Sinema dünyasına atılmamızın zamanı zaten çoktan gelmişti. Ne öyle değil mi? E o zaman biz buraya 60.000$'ı boşuna mı saydık yani? Hay Allah. Aaa görevleri bitirince de günde 9.000$ mı alıyoruz? Eee tamam o zaman sorun yok görevlere başlayalım.

    Recruitment Drive

    Candy Suxxx'ı nam-ı diğer Şeker Emer'i bulup getirmeniz lazım. Pembe noktaya gelin ve Şeker'i bekleyin. Şimdi Şeker'in menejeriyle konuşmanız lazım. O ve adamlarıyla konuştuktan sonra bayan Emer'i alıp Mercedes'le buluşmanız lazım. Daha sonra peşinizdeki polisleri atlatıp stüdyo'ya gidin.

    Dildo Dodo

    Steve filmi bitirmiş ancak gerekli reklamı yapamadığını çünkü bunun kanunlara aykırı olduğunu söylüyor. O zaman ben de uçağımı alıp gerekli dağıtımı yaparım. Ama çok dikkatli olup binalara çarpmaz ve özellikle de çakılmasam iyi olacak çünkü bir daha havalanamayabilirim. Ne de olsa bu bir deniz uçağı.

    Martha's Mug Shot

    Şimdi filmin yayınlanmasına karşı muhafazakar tavır alan senatör adayının seçimleri kazanmamasını sağlayacağız, nasıl mı? Tabii ki Bayan Emer'in yardımıyla. Helikopterle aracı takip edin, otelin çatısına çıkın, fotoğrafları çekin ve aşağı inip helikoptere binin. Film stüdyosunun üstüne gelip yere inmeyi beklemeden direk aşağı atlayın ve pembe noktaya ulaşın.

    G-Spotlight

    Bence görevi helikopterle yapın ve sinirlerinizi fazla zorlamayın . Kolay gelsin.

    KAUFMAN CABS

    Taksi görevlerini yapmak için 40.000$ verip burayı almanız gerekli. Neyse görevlere geçelim.

    V.I.P.

    Starfish adasından çok zengin birini almamız gerekli. Pembe noktaya gelince kornanıza basın ancak o da ne rakip taksi firması müşterimizi çalıyor. Eğer Uziniz varsa işiniz biraz daha kolay olacak. Taksiye ateş edin ve araba patlayacak noktaya gelince V.I.P. taksiden iniyor ve bizim taksimize biniyor. Şimdi havaalanına gidin ve görevi bitirin. 1000$ ödül alacaksınız.

    Friendly Rivalry

    Bu görevi tamamlamak için rakip taksi firmasının 3 arabasını patlatmamız gerekli. Bence "mitralyöz" yada "roketatar" alın ve görevi zorlanmadan bitirin. Ödülünüz 2000$.

    Cabmaggedon

    Mercedes bizi çağırıyor. Sanki bu işte bir iş var değil mi? Evet var. Doğru bildiniz. Pembe noktaya ulaşınca rakip firma arabalarıyla bizi sıkıştıracak. Nascar arabası gibi çevreden dolaşarak tur atmaya başlayın. Süre bitince zebra taksi gelecek ve onu yok edeceksiniz. Arabadan çıkıp ona ateş edebilirsiniz. Mitralyözünüz varsa görev çok kolay olacak. Ancak yoksa biraz uğraşacaksınız. Görevi tamamladıktan sonra 5000$ alacaksınız ve artık taksi binasından her gün 5000$ alabilirsiniz.

    CHERRY POPPER ICE CREAM FACTORY

    Burayı aldıktan sonra aslında dondurma değil, uyuşturucu sattığımızı öğreniyoruz. Buranın görevlerini tamamlamak için 50 kadar dondurma satmalısınız. Dondurmaları satabilmek için plaj gibi kalabalık yerlere gidin ve tab tuşuna basın. Arabanın müziği açılınca dondurma satmaya başlayabilirsiniz. Görevi tamamladıktan sonra günde 3000$ alabilirsiniz. Unutmadan fabrikanın fiyatı 20.000$.

    SUNSHINE AUTOS

    50.000$ değerindeki galeriyi aldıktan sonra şehir yarışlarını ve garaj görevlerini tamamlamanız gerekli. Biz ilk olarak listeleri tamamlayacağız. Daha sonra yarışlara nascar arabasıyla başlayacağız.

    1. Liste

    Ödül olarak Deluxo adlı arabayı alıyorsunuz.

    a-) Landstalker
    b-) Idaho
    c-) Esperanto
    d-) Stallion
    e-) Rancher
    f-) Blista Compact

    2. Liste

    Ödül olarak Sabre Turbo alıyorsunuz. Hillary'nin kullandığı araba.

    a-) Sabre
    b-) Virgo
    c-) Sentinel
    d-) Stretch: Bu araba malikanenin yanındaki beyaz limuzin.
    e-) Washington
    f-) Admiral

    3. Liste

    Ödül olarak Sandking. Bu listedeki arabalar spor arabalar. Listeyi tamamlarken bunu göz önünde bulundurun.

    a-) Cheetah
    b-) Infernus
    c-) Banshee
    d-) Phoenix
    e-) Comet: Porsche'a çok benzeyen araba
    f-) Stinger

    4. Liste

    İşte yarışlarda kullanacağımız Nascar arabasını bu görevde alıyorsunuz.

    a-) Voodoo: Bize sürekli çay ikram eden şişman kadını hatırladınız mı? Peki ya evinin önündeki arabayı?
    b-) Cuban Hermes
    c-) Caddy: Golf arabası
    d-) Baggage Handler: Hava alanındaki bagaj arabası
    e-) Mr. Whoopee
    f-) Pizza Boy

    Sokak Yarışları

    Bu yarışları yapmak için Nascar arabasını açığa çıkartırsanız işiniz kolaylaşır. Benim tavsiyem Phil'den uzaktan kumandayla patlatılan bombaları alıp 3 arabanın tam ortasına koymanız. Böylece arabalar patlayacaktır. Eğer bombayı yeterince iyi koyarsanız benim gibi arabaların 3'ünü de patlatabilirsiniz.

    PRINT WORKS

    İşte senaryoyu tamamlamak için mutlaka almanız gereken yer. 70.000$'a alıyorsunuz ve görevleri tamamlayınca günde 8.000$ kazanma imkanınız var.

    Spilling The Beans

    Gemiye helikopterle gidin ve etrafı temizleyin. Bilgiyi aldıktan sonra helikoptere binip basımevine geri dönün.

    Hit The Courier

    Göreve başlamadan önce zırhınızın ve canınızın tam olduğundan emin olun. Silah almayı da unutmayın. Daha sonra helikopteri alın ve görev yerine gidin ve kadınları öldürün. Plate'leri alın ve basımevine dönün. İşte bu kadar.

    THE SHIPYARD

    10.000$ veriyorsunuz almak için. Görevleri tamamalyınca da günde 2000$ alıyorsunuz. Göreviniz botla checkpointlerden geçmek. Hızlı olmalısınız.

    THE POLE POSITION CLUB

    Burayı da 30.000$'a alıyorsunuz. Görevi yapınca günde 4.000$ alacaksınız. Arkadaki odaya gidin ve 600$ verene kadar seyredin. Daha sonra bir oda daha açılacak ve görevleri tamamlayacaksınız.
#20.05.2009 02:34 0 0 0
  • Bide polislere yakalanıyor çoğumuz. Ondan bir hile buldum :)

    LEAVEMEALONE : Polislerden kurtulur : Cod'u direkt polis sizi kovalamaya başladığı zaman yazın yıldızınız sönecektir... :)
#25.06.2009 08:53 0 0 0
  • ya kardes tmmda sizin dediginiz mlibu kulubü deilmi egerr oys ben gittim bulamdım limuzin
#21.07.2009 13:05 0 0 0
#23.07.2009 18:31 0 0 0
  • kardeşim çok teşekkür ederim emeğin için eline sağlık güzel bi paylşımda ben bişey sorucaktım Bu araba galerisindeki lisetede ikinci listedeki stretch yani limizun nerede ? malikane demişşin ama neresi orası kardeşim şimdiden sağol
#06.04.2010 00:08 0 0 0
  • güzel paylaşım
#06.04.2010 00:10 0 0 0
  • sağolun emeğe saygı
#06.04.2010 00:11 0 0 0
  • şifreleride koyarmısınız
#06.04.2010 00:11 0 0 0
  • bide şu limuzini
#06.04.2010 00:12 0 0 0
  • kardeşlerim limuzin nerde diye soruyorsunuz vercetti konağının yanında duruyo beyaz limuzin işte o oyunun %60 ını tamamladım çok eğlenceli
#14.07.2010 11:50 0 0 0
  • çok zevkli bir oyun tansiye ederim arkadaşlar
#15.07.2010 04:31 0 0 0
  • arkadaşlar lumuzin dayzinin evinin bi tarafında araba varya öbür taraftada lumuzin var gidin alın
#01.01.2011 07:41 0 0 0
  • Teşekürler
#20.03.2011 18:26 0 0 0
  • beyler limuzun vercettin konağının solunda ama herzaman olmaz dikkat edin
#23.04.2011 11:07 0 0 0
  • hani diazın evi varya oranın önünde NOT: arasıra diazın evinin önünde admiral olur bazenleride strech14:
#24.04.2011 15:00 0 0 0
  • Genel Hileler

    HUGSTOOLS - Tüm silahlar (basit silahlar)
    PROFESSIONALTOOLS - Tüm silahlar (profesyonel)
    NUTTERTOOLS - Tüm silahlar (ağır silahlar)
    ASPIRINE - Sağlık
    PRECIOUSPROTECTION - Çelik yelek
    YOUWONTTAKEMEALIVE - Çok polis
    LEAVEMEALONE - Az polis
    ICANTTAKEITANYMORE - İntihar
    FANNYMAGNET - Bayanları çeker

    Oyuncu Hileleri

    CERTAINDEATH - Sigara içer
    DEEPFRIEDMARSBARS - Tommy şişmanlar(zayıfsa)
    PROGRAMMER - Tommy zayıflar(şişmansa)
    STILLLIKEDRESSINGUP - Tipinizi değiştirir
    CHEATSHAVEBEENCRACKED - Ricarda Diaz tipi ile oynarsınız
    LOOKLIKELANCE - Lance Vance tipi ile oynarsınız
    MYSONISALAWYER - Ken Rosenberg tipi ile oynarsınız
    LOOKLIKEHILARY - Hilary King tipi ile oynarsınız
    ROCKANDROLLMAN - Love Fist (Jezz) tipi ile oynarsınız
    WELOVEOURDICK - Love Fist (Dick) tipi ile oynarsınız
    ONEARMEDBANDIT - Phil Cassidy tipi ile oynarsınız
    IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Sonny Forelli tipi ile oynarsınız
    FOXYLITTLETHING - Mercedes tipi ile oynarsınız

    Araba hileleri

    TRAVELINSTYLE - Eski tip yarış arabası 1
    GETTHEREQUICKLY - Eski tip yarış arabası 2
    GETTHEREFAST - Nokia reklamındaki çizgili arabaGETTHEREVERYFASTINDEED - aYNı
    PANZER - Tank
    GETTHEREAMAZINGLYFAST - Yarış arabası1
    THELASTRIDE - Eski model bir araba CENAZE
    RUBBISHCAR - Çöp kamyonu
    BETTERTHANWALKING - Golf arabası
    ROCKANDROLLCAR - Love Fist Limuzini
    BIGBANG - Tüm araçları patlat
    MIAMITRAFFIC - Sinirli şöförler
    AHAIRDRESSERSCAR - Tüm araçlar pembe olur
    IWANTITPAINTEDBLACK - Tüm araçlar siyah olur
    COMEFLYWITHME - Arabalar uçar (yerçekimi azalır)
    AIRSHIP - Bilmiyorum ama bi işe yarıyordur
    GRIPISEVERYTHING - Herhalde oyunu yavaşlatıyor
    GREENLIGHT - Trafik lambaları yeşil olur
    SEAWAYS - Aracınız suda da gider
    WHEELSAREALLINEED - Tekerlekler hariç araçlar görünmez
    LOADSOFLITTLETHINGS - Otları çıkartır
    HOPINGIRL - Manitacılık

    Hava Durumu Hileleri

    LOVELYDAY - Güneşli
    APLEASANTDAY - Rüzgarlı
    ABITDRIEG - Bulutlu
    CANTSEEATHING - Sisli
    CATSANDDOGS - Yağmurlu

    Toplumsal Hileler

    LIFEISPASSINGMEBY - Zaman hızlı geçer
    BOOOOOORING - Bilmiyorum...asla yapmam...
    FIGHTFIGHTFIGHT - Millet birbirini sopalamaya başlar.
    NOBODYLIKESME - Herkes sizden nefret eder
#18.09.2011 15:20 0 0 0
  • Kim Dildo DODDO görevini yapamadı onlar için çözümüm varrrrrr pm atın yeter
#27.05.2012 13:46 0 0 0
  • dildo dodo yu yapamayan bana pm atsınnnnn
#27.05.2012 13:50 0 0 0
  • limuzin vercetti konağında merdivanın sağında
#30.07.2012 23:43 0 0 0