Tekbir Giyim 2009

Son güncelleme: 20.05.2009 12:18
  • Tekbir Giyim; 2009 yılında farklı bir tema ile karşınızda


    noimage

    "Kendi takımını kendin oluştur, farkını ortaya koy!"

    Evet! Yanlış duymadınız. Kendi takımını kendin oluştur kampanyası; klişeleşmiş giyim tarzının değişen dünya modasına yenik düşmesiyle ortaya çıkan bir devrim niteliğinde

    Tekbir Giyim, bu temayla Avrupa modasını her zaman önden takip ettiğini ispatlıyor. Tasarımcılarının farklı yorumlarıyla, Türk kadınına yeni bir konsept oluşturuyor.

    Türkiye genelindeki 34 şubesinde oluşturduğu kombin sistemini de müşterilerin aklında bir imaj oluşması için tercih etti.

    Takımını oluşturup, farkını ortaya çıkaran bayanların günlük yaşamda kendi fikirlerini gün yüzüne çıkarmalarından dolayı hissettikleri özgüven duygusu üzerinde durulması gereken bir konu

    2009 yaz sezonunu tüm zerafetiyle karşılayacak olan bayanlar, baharın gelmesiyle birlikte pozitif duygular içine girecek ve kendilerini gün boyu enerjik hissedecekler.

    "Tekbir Giyim, gençleri ve çalışan bayanları da unutmadı."

    Genellikle klasik tarzda koleksiyonlar hazırlayan marka, gençlerin her alanda kendilerini göstermeye çalıştıklarını göz önünde bulundurdu ve genç bayanların zevkine hitap edecek tasarımlara da imza attı.

    Gün boyu aktif olan, çalışan bayanları da unutmayan firma, kısa veya uzun ceketli, pantolonlu ya da etekli, alternatiflerle dolu, birbirinden iddialı kıyafetler tasarladı.

    Takımlar ve takım olmaya aday birbirinden şık kıyafetler, her kıyafetin üzerine giyilebilecek poplin, keten, saten gömlekler, her mevsim tercih edilen trenç kotlar, envai çeşit eşarp desenleri

    "2009′da fonksiyonellik ön planda"

    Bu sezon kıyafetlerinde fonksiyonelliği baz alan marka, spor ve feminen kumaşları bir arada kullanarak farklı bir duruş yakalamak istedi.

    Altın ve gümüşün kot gruplarda da kullanıldığı, baharla başlayıp yaza kadar devam eden bu sürede,
    küçük çiçeklerle baharı anlatan, büzgülerle elbiseye cesaret veren, yazın rahatlığına uygun tencel, keten, empirme kumaşların inceliğinden, ekose modasından, puantiyenin şıklığından vazgeçemeyeceksiniz.

    "Tekbir Giyim, 2009 İlkbahar/Yaz eşarp koleksiyonunda da çok iddialı."

    Çiçeklerle bahara "hoş geldin" diyen, geometrik desenlerle modadan kopmayan ve tabii ki Osmanlı motiflerinin ihtişamına da yer veren, modern yaklaşımla, uyumlu renklerin bir araya geldiği koleksiyon hazırladı, ortaya şık ve estetik görünümlü desenler çıkarttı.

    Tekbir Eşarp koleksiyonu; etollerle, 90 cm ve 100 cm'lik eşarplarla twill ve lalin gibi farklı ipek çeşitleriyle, yüzlerce desenden oluşan moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonunu sizlere sunuyor.

    "Kendi takımını oluştur, farkını ortaya koy!" temasıyla kendi stilini oluşturmak isteyen modern yaşamda "ben de varım" diyen bayanların, yeni yılda da tek adresi Tekbir Giyim olacak.
#20.05.2009 12:18 0 0 0