kestaneli bonbon tarifi

Malzemeler:

500 gr haşlanmış kestane içi
4 çorba kaşığı pudra şekeri
3 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı çikolata rendesi
yarım çay bardağı süt veya krema

Üzerine:
pasta simi
kakao

Yapılışı:

kestaneler haşlanır. içi çıkarılır. robota alınır ıcıne pudra şekeri, kakao, süt ve çikolata rendesi eklenir. robotta ezilir. cevızden küçük yuvarlanır toz pasta sımıne ve kakaoya bulanır. servıs yapılır…

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 428
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 21.05.2009 23:18
afiyet olsun bitanemm:3:
TeBeSsÜm Tarih: 21.05.2009 23:17
Çok güzel tatlı teşekkürler ayışığı eline sağlık