Warrior Epic online oyunlarda devrim yaratacak

Son güncelleme: 22.05.2009 14:37
  • MMO (massively multiplayer online) oyun tutkunlarının yeni gözdesi olacak Warrior Epic için 8 Nisan'da, İstanbul Dedeman Otel'de çok özel bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük online oyun şirketlerinden biri olan ve Warrior Epic'in yaratıcısı True Games'in Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Dilek İlboğa'nın yanı sıra, True Games'in önemli oranda hissesine sahip olan ve 12 milyar dolar cirosuyla Hindistan'ın en büyük prodüksiyon ve yayın şirketi olan UTV'nin İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Amid Banka da bu özel toplantı için İstanbul'a geldiler. Amid Banka ve Dilek İlboğa, kapalı beta versiyonuyla 20 Nisan'da online olarak oynanmaya başlanacak ve sahip olduğu pek çok yenilikle MMO oyun severlerin tutkunu olması beklenen Warrior Epic'i ve True Games'in geleceğe yönelik yatırımlarını bu toplantıda anlattılar.

    Warrior Epic hakkında

    Warrior Epic, orijinal fantezi evreni düzeninde kurulan online, hareketli rol alma oyunudur. Oyuncular, karakterlerinin maceralarını yönettikleri Savaşçı Salonu komutunu kabul edip, geniş yelpazede her biri kendi stiline sahip Savaşçı Sınıfları içerisinden seçim yapabilirler. Sınıflar ve Salon, görsel ve işlevsel anlamda kendi kendine yenilenebilir. Oyuncular multiplayer mücadele, macera modu, tek başına macera ve PvP seçeneklerinden dilediğini seçerek macera yaşayabilirler.
    Günümüzdeki birçok MMO'nun aksine Warrior Epic, oyunculara haftada yalnızca birkaç saate sahip olsalar bile tatmin edici bir online oyun deneyimi sunuyor. 20 - 30 dakikalık oturumlar, oyuncunun diğer oyunlara oranla savaşçılarını düzenlemesi, ganimet kazanması ve çok daha az sürede başarıya ulaşması bakımından önemli ilerlemeler kaydetmesine imkan veriyor.
    Warrior Epic, MMO oyunlarda devrim yaratacak özelliklere sahip olarak yaratıldı. Bu özellikler arasında her şeyden önce Ruh Sistemi'ni sayabiliriz. Kullanıcılara sonsuz bir oyun zevki yaşatmak için düşünülen ve hayata geçirilen bu benzersiz özellik kısaca şöyle: Savaşçınız, bir macera sırasında ölmesi durumunda ruh biçimine dönüşüyor ve Oyuncu Salonu'nun mabedinde yaşamaya başlıyor. Daha sonra bu ruhlar, yeni ve yaşayan savaşçılarınızın düşmanların üzerine yıkıcı saldırılar yapmasına yardımcı oluyor. Oyundaki ruhların yetenekleri, savaşçının sınıfına ve seviyesine göre şekilleniyor. Bu ruhlar aynı zamanda canlı biçime de dönüştürülebilir. Yani, Warrior Epic ile online oyun zevki şimdi sınırsız hale geliyor. Bu, online oyunlarda bir ilk!



    Warrior Epic, online oyunlara grafik kalitesi kazandırıyor!

    Warrior Epic'in online oyunlara getirdiği yenilikler bununla da bitmiyor. Diğer online oyunların sıkıcı, düşük kaliteli grafik özelliklerine kıyasla Warrior Epic, piyasadaki herhangi bir "A kalite" oyundan farksız bir grafik kalitesi sunuyor. Bu da kat kat daha fazla oyun keyfi demek.
    Ayrıca, Warrior Epic laptoplarda bile oynanabilmesini sağlayan, operasyon maliyetini oldukça düşüren bir oyun. Çünkü oyun, çok düşük network tüketimi ve yüksek gecikme toleransına sahip. Adventure'dan, Campaign ve PvP'den oluşan üç oyun modu, devasa içeriği ve eşya çeşitliliği ile Warrior Epic, daha sürükleyici bir oyun keyfi sunuyor. Oyuncunun kendi savaşçılarından toplanan savaşçı ruhlarına ek olarak, oyunda canavar ruhlar da bulunuyor. Bu canavar ruhlar, bir savaşçıyı kurban etmeden oyuncunun donanımını yenileyebilmesine olanak sağlıyor. Warrior Epic, sadece bir oyun değil; aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurulabilen, Türkçe dil desteği de sunan bir sosyalleşme platformu.
    Warrior Epic hakkında daha detaylı bilgi almak, oyunun ana öyküsünü öğrenmek ve muhteşem grafikleriyle tanışmak için Tıklayın adresini mutlaka ziyaret edin.
    Warrior Epic'in hayata geçmesini sağlayan üç önemli isim: True Games, UTV ve Possibility Space
    California, Orange County'de kurulan True Games Interactive, MMO endüstrisinin online oyunlar yayınlamada ve işletmede geniş tecrübe sahibi kıdemli kişilerinden oluşan bir temel ekip tarafından kuruldu. True Games, mevcut online hakların lisansını almak için dünya çapındaki yayıncılarla ve özellikle online oynanmak üzere oyunlar geliştirmek için Petroglyph dahil dünya çapındaki geliştiricilerle çalışıyor.
    True Games ayrıca, Warrior Epic'in Türkiye'de internet kafelerde lisanslı oynatılması için de gerekli çalışmaları yaparak, oyunların telif haklarının ülkemizde de korunması konusunda son derece olumlu bir adım atmaya hazırlanıyor.
    True Games'in önemli oranda hissesine sahip olan UTV ise Hindistan'ın ilk entegre global medya ve eğlence şirketidir. Hindistan'ın çok yönlü ve değişik hizmetler sunabilen yegane medya ve eğlence şirketi olan UTV'nin Hindistan genelinde ve Mauritus'ta, Birleşik Krallık'ta, ABD'de ve Japonya'da bulunan işyerleri ile faaliyet gösteren bağlı şirket ve iştirakleri de bulunuyor. Ayrıca, Walt Disney'in de UTV'de stratejik bir hissesi bulunmakta.
    Possibility Space adını oyun tutkunları yakından tanıyacaklardır. Çünkü bu şirketin kurucuları olan Gage Galinger'in ve Feng Zhu'nun isimleri; Gears of War, StarCraft, Age of Mythology, Lost Odyssey ve Unreal 2007 gibi hepinizin isimlerini hatırlayabileceği efsanevi oyunların yaratıcı kadrolarında da yer alıyor. Oyun ve film sektörünün en çok aranan görsel tasarımcıları arasında yer alan Feng Zhu; George Lucas, Steven Spielberg, James Cameron ve Michael Bay ile de doğrudan çalışmış bir isim. Gage Galinger'in ise diğer başarılı girişimleri arasında Çin'in önde gelen mobil oyun geliştiricisi ve yayıncısı haline gelen ve Disney tarafından satın alınan Enorbus Technologies gibi girişimler de yer alıyor.
#22.05.2009 14:37 0 0 0