ITM 2009 Fuarı

Son güncelleme: 23.05.2009 13:52

  • 26. İstanbul Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde...

    Tarih:6-10 Haziran 2009Yer:TÜYAP Fuar ve Kongre MerkeziŞehir:İstanbul Avrupa

    (Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası, Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği işbirliği ile Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Teknik Fuarcılık ve Yayıncılık tarafından düzenlenmektedir.)
    06 - 10 Haziran 2009

    Dünya Tekstil Devleri, 2009'da İstanbul'da Buluşuyor
    "Tekstil Fuarları Tekstil Ülkesinde Yapılır" sloganıyla çalışmalarına başlanan ITM 2009 Fuarı, Türk tekstil sektörünü, dünya zirvesine taşıyacak.

    Dünyanın önde gelen tekstil yatırım ülkelerinden birisi olan Türkiye; sahip olduğu potansiyel, tecrübe, bilgi birikimi, nitelikli insan gücü, üretim kapasitesi, kalite gibi özellikleri ile uluslararası arenada ilgi odağı olmayı sürdürüyor.
    Dünya tekstilindeki dalgalanmalara rağmen Türk tekstil sanayinde, özellikle son yıllarda yapılan kaliteye ve kapasite artırımına yönelik yatırımlar ile yenileme çalışmaları, dünya markalarının üretimlerini Türkiye'ye yönlendirmesinde önemli bir etken oldu. Kalitenin yükseltilerek katma değeri yüksek ürünlere ağırlık verilmesi, Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımlarının arttırılması, istihdam gücünün kalifiye hale getirilmesi, teknolojilerin yenilenmesi, kapasitelerin arttırılması, kısa süreli terminler ve moda merkezlerine yakınlığı gibi faktörler, Türk tekstil sanayini bugüne kadar ulaştığı başarılı noktadan daha da ileriye götürüyor. Bu doğrultuda, Türk tekstil sanayi dünya zirvesine oynuyor.

    Tekstil sektörünün zirvesine yerleşmek üzere olan Türkiye'de de, gerek son teknolojilerin gelişmesini takip etmek, gerekse yatırımcılara kolaylık sağlamak için düzenlenecek fuarlar büyük önem taşıyor.
    Türkiye'deki tekstil sanayiinin başkenti, dünya tekstilinin ise geçiş noktası olan İstanbul; Türk ve dünya tekstil makine üreticilerini, alıcılarla buluşturmak için en doğru merkez özelliğini taşıyor. Altyapı, ulaşım kolaylığı, ticari ve sanayi merkez olması, geniş konaklama kapasitesi gibi avantajlara sahip olan İstanbul, Türkiye'deki en büyük tekstil makineleri şovuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

    ITM fuarlarının başarısını daha da arttırmak amacıyla, Türkiye'nin 3 önemli ismi, 2009`daki yeni bir global buluşma için bir araya geldiler: Tekstil sektöründeki yenilikçi atılımlarıyla Teknik Fuarcılık; Türkiye'de fuarcılık sektörünün öncü ismi Tüyap ile Türk Tekstil Makine ve Aksesuar Üreticileri Derneği TEMSAD işbirliğiyle düzenlenecek olan ITM 2009 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı, dünyanın ve Türkiye'nin öncü teknoloji üreticileri ile uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği çok önemli bir platform olacak. Tekstil sektöründen gelen yoğun talep üzerine güçlerini birleştiren Teknik Fuarcılık, Tüyap ve TEMSAD; bu işbirliğinden doğan sinerjiyle, dünyanın en büyük tekstil teknolojileri şovunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
    "Tekstil fuarları, tekstil ülkesinde yapılır" sloganıyla hazırlıklarına başlanan ITM 2009 Fuarı, Türk tekstil sektörünü, dünya zirvesine taşıyacak büyük bir organizasyon olacak. ITM 2009 Fuarı'na, 1000'den fazla üretici firma ile 100.000 civarında yerli ve yabancı yatırımcının gelmesi bekleniyor.

    Sergilenecek Ürünler:
    • Pamuk ve Elyaf Hazırlama Makineleri
    • İplik Hazırlama Makineleri ve Aksesuarları
    • İplik Büküm Makineleri
    • Dokuma Hazırlık Makineleri
    • Dokuma Makineleri
    • Düz ve Yuvarlak Örgü Makineleri
    • Boya -Baskı - Terbiye Makineleri
    • Tekstil Kimyasalları, Laboratuar Cihazları ve Kalite Kontrol Sistemleri
    • Nonwoven Makineleri ve Teknik Tekstil Teknolojileri
    • Nakış ve Kapitone Makineleri
    • CAD- CAM- CIM Uygulama ve Otomasyon Sistemleri
    • Makine Yedek Parça ve Aksesuarları

    Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
    Tarihler: 06.06.2009-10.06.2009
    Telefon:0212 886 68 86
    Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece
    İlçe: Büyükçekmece
#23.05.2009 13:52 0 0 0