Fırında Meyvelerle Dondurma tarifi - Fırında Meyvelerle Dondurma yapilisi

Carte d’Or lezzetlerini, tarçın ve esmer şeker aromasıyla bütünleşmiş fırınlaşmış meyvelerle denemek isterseniz bu tarifi mutlaka deneyin.
Fırında Meyvelerle Dondurma

Malzemeler,
2 adet nektarin veya şeftali
4 adet erik
30 gram toz tatlandırıcı veya esmer şeker (1 kahve fincanı)
2 adet çubuk tarçın
2 adet karanfil
4 top Carte d'Or Meyve Şöleni.

Hazırlanışı,

Meyveleri soymadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkartın.
Fırın tepsisine yağlı kâğıt yayıp meyveleri üstüne yerleştirin.
Şekeri serpin. Karanfili döverek tarçınla birlikte meyvelere ekleyin.
Önceden 220ºC’de ısıttığınız fırında 20 dakika, şeker eriyip meyveler kızarana kadar pişirin.
Sıcak meyveleri servis tabağına alın ve Carte d'Or Meyve Şöleni ile servis yapın.
Dilerseniz tabağınızı mangoyla, çilek sosu veya benzer bir reçelle de süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 348
favori
like
share