Düşlerim Olmali..

Son güncelleme: 12.05.2005 19:39
  • Düşlerim olmalı benim "Sen" ile ilgili!... Hayallerim olmalı geleceğe dair, yine seninle!... Sonra kuşlara anlatmalıyım. İlk önce beni sevdiğinden bahsetmeliyim. Sonra da nasıl tanıştığımızı anlatmalıyım ki onlarda bilsinler sevgimizin boyutunu. Sonra bir de seni nasıl özlediğimi anlatayım ki bu asabiliğimin sebebini anlasınlar. Anlasınlar ki üstüme gelmesin hiç kimse!.... Sonra en güzel rüyaları görmeliyim düşlerinde ve eklemeliyim seni de rüyalarımın en gizli, en tatlı ve en bana özel kısımlarına. Sonra sevgin ile avunmayı öğrendiğim gibi hasret kalmayı da öğrenmeliyim. Öğrenmeliyim ki her sabah yanışlarımda seni yanımda bulamayışımın sebebini anlayabileyim, anlayabileyim ki kendimi kedere ve yasa boğmayayım.

    Sonra, en özel saatlerimde seninle olabilmeliyim. Gecenin koynunda kimsecikler yokken ortalıkta ben sana sarılabilmeliyim içten gelen samimi duygularımla ve öpmeliyim, öpebilmeliyim seni sıcacık. Sonra en samimi şeklinde sen bana sarılmalısın ki sevdiğini anlayabileyim beni. Ve uğruna nice sevdaları tüketebileyim senin için... Ben sana anlatabilmeliyim özellerimi ve seninle yaşabilmeliyim ki sen beni tanıyabilesin, neleri sevdiğimi bilebilesin. Sen bana özellerini anlatmalısın ve benimle yaşayabilesin ki ben seni tanıyabileyim, neleri sevdiğini, nelere karşı hassas ve nelerin senin için önemli olduğunu bilebileyim. gece seni düşünmeliyim, sen de beni ve her anımızın nasıl da güzel geçeceğini hesaplamalıyız. Bir ömrün nasıl güzel geçirilebileceğini insanlara anlatabilmeliyiz....

    Yan yana uzandığımızda yatağa şehrin parlak ışıklarına dalarak hayal kurmalıyız seninle gelecek üstüne. En parlak ışık bizim olmalı şehirde ve biz ona bir isim vermeliyiz en tatlı ve en güzel olanını. Sonra uyuyakalmalıyız koyun koyuna. Sabah gözlerimizi ilk açtığımızda birbirimizi görmeliyiz ilkin. Sonra dilersek çıkmalıyız yataktan ve sabah kahvaltısını hazırlamalıyız beraberce. En sade ama en renkli kahvaltıyı güneşin ilk doğuş anında yapmalıyız ki hayatı o yalınlığı ile yaşayabilelim. Sonra güzel ve demli bir çay ile tellendirmeliyiz sigaramızı. Sonra güzel bir sohbet ve yine gelecek üzerine güzel düşler kurmalıyız seninle. Gelecekteki yaşantımızdan bahsetmeliyiz birbirimize. Sonra belki gelecekteki aile yaşantımızdan tut da olacak çocuklarımıza kadar ve yetiştireceğimiz kendimize kadar aklına gelen her şeyden bahsetmeliyiz. Sonra sen şımarmalısın kendince ve ben şımarmalıyım yaramaz bir çocuk gibi. Ama her şeyimiz biz olmalı, biz kendimiz olmalıyız, bozmamalıyız ne kendimizi, ne düşüncelerimizi, ne de benliğimizi.

    Canım Aşkıma ....
#12.05.2005 17:44 0 0 0
  • Emeklerine sağlık arkadaşım
#12.05.2005 17:50 0 0 0
  • ne güzel anlatmışsın sağolasın yaaa
#12.05.2005 18:02 0 0 0
  • Teşekkürler ederim arkadaşlar beğenmeniz beni daha bir mutlu etti
#12.05.2005 18:59 0 0 0
  • ELLERine SAGLık ARkaDAşım
#12.05.2005 19:39 0 0 0