Burnout 2 Point of Impact

Son güncelleme: 27.05.2009 13:45
  • Hız ve heyecanı çok iyi hissettiğiniz Burnout, PS2'den sonra şimdi diğer konsollarda.


    Çıkış tarihi: Bahar 2003
    Farklı
    Hatırlayacağınız gibi Burnout 2 birkaç ay önce PlayStation 2 için piyasaya çıkmış ve inanılmaz bir ilgi görmüştü. Oyunun bu kadar çok tutulması Gamecube ve Xbox versiyonlarının hazırlanmasına neden oldu. Oyun Gamecube ve Xbox için aynı zamanda piyasaya sürülecek. İçerdiği hız ve aksiyon ile gerçekten mükemmel bir oyun olduğununu kanıtlayan Burnout 2, arcade tarzı oynanışı ile Gran Turismo ve Project Gotham Racing'ten farklı bir oyun olduğunu hepimize gösterdi. Yani Point of Impact, arcade tarzı yarışları özleyen oyuncular için yapılmış güzel bir oyun.
    Çook Hızlı
    Size öncelikle Burnout 2'nin PlayStation 2'deki versiyonundan bahsetmek istiyorum. Burnout 2, her arabanın Speed Boost (hız desteği) özelliğinin olduğu genellikle geniş ve uzun yollarda yarıştığımız bir yarış oyunu. Oyunun grafikleri Gran Turismo 3 kadar iyi olmasada, ondan üstün olarak arabalar parçalanabiliyor, yani oyunda hasar modellemelerine yer verilmiş. Oyundaki Speed Boost özelliğini kullandığımızda arabalar normalden çok daha hızlı gidebiliyor. Hatta arabalar o kadar hızlı gidiyor ki çarpmadan önce son olarak bir kamyonun farlarını hatırlıyorsunuz.
    Burnout 2'de normal yarışların dışında, gizli arabaları çıkarmak için bir polis arabasını da kullanacağız. Bu polis arabasıyla çarpıp durdurduğunuz arabaları normal yarışlarda kullanabileceksiniz. Oyunun Championship modunu bitirince Custom Championship modunuda oynayabilirsiniz.
    Burnout 2'nin Gamecube ve Xbox versiyonlarının grafikleri PlayStation 2'deki versiyonuyla tamamen aynı sayılır. Belki grafiklerdeki küçük hatalar düzeltilebilir, çünkü oyun PlayStation 2'deki versiyonundan yaklaşık 6 ay sonra piyasaya çıkıyor. PlayStation 2'de oyunun kontrolleri mükemmeldi, Gamecube ve Xbox'ta da aynı derecede mükemmel olacaklar. Oyunun müzikleri insanı gaza getirecek türden ama sürekli tekrar etmesinden dolayı bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Umarım Acclaim, Gamecube ve Xbox versiyonlarına yeni müzikler ekler. Burnout 2'yi mükemmellikten uzaklaştıran bir başka yönü ise araba ve pist sayısının az olması, Gamecube ve Xbox'ta yeni yol ve arabaların olacağı konusunda Acclaim'den herhangi bir açıklama hala yapılmadı. Oyun ne kadar kısa olsada arcade tarzı yarış oyunu severleri uzun süre oyalayabilir, Burnout 2 kendi alanında rakipsiz, yani PC oyuncularını kıskandırmak isteyen yeni nesil konsol sahiplerinin alması gereken kaliteli bir yarış oyunu. Otobanda 10-15 arabanın birbirine girdiğini düşünsenize?, kulağa hoş geliyor öyle değil mi?
    Kesinlikle Çılgın
    PlayStation 2 versiyonunu oynayan oyuncuların Gamecube ve Xbox versiyonunu beklemelerine gerek yok, PlayStation 2 versiyonunu oynamadıysanız ve arcade tarzı yarış oyunlarını seviyorsanız, Burnout 2: Point of Impact kaçırılmaması gereken bir oyun. Burnout 2, içinizdeki trafik canavarını uyandıracak tek oyun olarak yakında Gamecube ve Xbox'ta. Birde Crazy Taxi var ama o ayrı bir çılgınlık.
#27.05.2009 13:45 0 0 0