havuç musakkası tarifi - havuç musakkası yapilisi

1kg havuç
1tane soğan
250 gr kuşbaşı et veya 4-5 kaşık kıyma
1 kahve kaşığı biber
1 kahve kaşığı baharat
1,5 çorba kaşığı margarin
1 tane şeker
tuz

Yapılışı

Tencereye yağ ve ayıklanmış halka halka doğranmış soğanları koyun, pembeleşterin. Üzerine kuşbaşı et veya kıyma ekleyerek biraz daha kavurun.

Diğer taraftan kazıyıp yıkadığınız halka halka doğradığınız havuçları haşlayın. Bu harcın üstüne dizin. Tuz,biber,baharat,şeker ve suyu koyun.

Orta sıcaklıkta pişirin,sıcak sıcak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 390
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2009 00:40
ellerine saglik..