Ayşen Gruda Kimdir - Ayşen Gruda Resimleri - Ayşen Gruda Biyografisi - Ayşen Gruda Hakkında
1946 yılında İstanbul'da doğdu. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır.



Filmografi

Fırtına (2006) TV Dizisi - Feraye
Dünyayı kurtaran adamın oğlu (2006) - Safiye ana
İlk aşk (2006) - Hatice
Hacivat Karagöz neden öldürüldü? (2006) - Karagöz'ün annesi
Keloğlan kara prens'e karşı (2006) - Sultan
Sen misin değil misin? (2005) TV dizisi - Leman
Güz yangını (2005) TV dizisi - Rukiye
Hababam sınıfı merhaba (2004) - Ayşe Hanım
Dayı (2004) TV dizisi - Muazzez
Sultan Makamı (2003) TV dizisi - Dursun
Ana kuzusu (2000) TV dizisi
Kaygısızlar (1994/1995) TV dizisi - Sabriye Kaygısız
Şenlik var (1994)
Ana (1991) TV dizisi - Ana
Aile pansiyonu (1987)
Seyyar Kamil (1987) - Gülbahar
Ağa bacı (1986)
Aşık oldum (1985) - Inci
Uyanıklar Dünyası (1985)
Namuslu (1985)
Şendul Şaban (1985) - Ayşen
Gırgıriyede büyük seçim (1984) - Sevim
Şekerpare (1983) - Peyker
Çiçek Abbas (1982)
Doktor Civanim (1982)
Dolap beygiri (1982) - Hacer
Görgüsüzler (1982)
Hababam sınıfı güle güle (1981) - Melahat
Davaro (1981)
Gırgıriye (1981)
Gırgıriyede şenlik var (1981) - Sevim
Renkli dünya (1980)
Doktor (1979)
Şark Bülbülü (1979)
Seyahatname (1979) TV dizisi
Avanak Apti (1978)
Neşeli günler (1978) - Nilgün
Çöpçüler kralı (1977)
Gülen gözler (1977) - Fikret
Hababam sınıfı tatilde (1977)
İbo ile Gülşah (1977)
Şaban oğlu Şaban (1977)
Sarmaşdolaş (1977)
Aile şerefi (1976) - Ayşe
Güngörmüşler (1976)
Süt kardeşler (1976) - Emine
Tosun Paşa (1976) - Zekiye Tellioğlu
Delisin (1975) - Şaziment
Bitirimler sınıfı (1975) - Cevriye
Hanzo (1975) - Feride

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 298
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 07.07.2009 10:15
en son olarak gece gunduz dizisinde oynuyordu