Rogue Trooper

Son güncelleme: 29.05.2009 10:35
  • istem gereksinimleri: Windows 2000 , XP SP1/SP2
    İşlemci: Intel Pentium 4 1.5 GHz
    RAM: 256 MB RAM
    Ekran Kartı: 64 MB DirectX 3D,Pixel ve Vertex Shaders v1.1
    HDD: 3 GB
    DirectX 9.0c
    DVD-ROM Drive

    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage



    Genleriyle oynanmış süper kahramanların, normal insanların teknolojisi ile ilkel yollardan savaşması fikrine hepimiz aşinayızdır. Bu konu türlü yapım, sinema filmi ve oyun olarak elimizden geçmiştir. Şimdi benzeri konuya sahip, yepyeni bir yapım 2006 yılı içerisinde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Rebellion Software'in üzerinde çalıştığı çizgi roman uyarlaması Rogue Trooper, muhtemelen Mayıs ayında PC, Xbox ve PS2 sahipleriyle buluşacak.

    Genleriyle oynanmış bir asker olduğunuzu düşünün. Hiç kimsenin soluyamadığı zehirli gazları, hiç zarar görmeden soluduğunuzu...

    Kuzeyliler ve Güneyliler arasındaki savaşın hiç durmadığı bir gezegendeyiz! Hava zehirli gazlarla dolu. İnsanlar oksijen maskeleri olmadan yer yüzüne çıkamıyorlar. Zeminde solunan hava insan derisini yaktığı için tüm vücutlarını kaplayan özel kıyafetler giyiyorlar. Üzerine hiç Güneş doğmayan bu gezegen, savaşlar yüzünden tamamen yaşanmaz hala gelmiştir...

    Tabi ki birilerinin bu cehennemi biraz daha yaşanır kılması gerekmektedir. Bunun için genleri ile oynanmış özel bir asker hazırlanır. Mavi derisi ve geceleyin parlayan gözleri ile, normal insanlardan çok farklıdır. O, zehirli gazları hiç etkilenmeden soluyabilir. Hatta gazlar onun mavi derisine hiç zarar vermez. Düşman askerlerinin özel kıyafetler sayesinde yaşayabildiği yer yüzü, onun adeta evi gibidir! İşini kusursuz tamamlar ve bitirdiğinde ait olduğu gölgelere geri döner. Artık büyük savaş başlamak üzeredir. intikam alma vakti gelmiştir.

    Tek kişilik ordu!

    3. şahıs görünümlü olarak hazırlanan Rogue Trooper, büyük ve çok şiddetli savaş anlarına sahne olacak. Kullandığımız karakterin yaşamak için en büyük dostları, miğferi ve silahları olacak. Özel yetenekleri sayesinde mermi sıkıntısı çekmeyecek çünkü onun mermi yaratabileceği, verilen bilgiler arasında. Oyundaki çevre dinamikleri bize avantaj sağlayabilecek. Yıkılıp dökülen binalar, patlatılarak yakılan mekanlar... düşmanlarımızı durdurmamızda büyük yarar sağlayacak. Ayrıca karakterimizin atletik yapısı da bize bir çok avantaj sağlayacak. Öyle ki tırmanmak, koşmak, zıplamak, suya dalmak gibi uygulamaları atletik yapımız sayesinde normal insanlardan çok daha başarılı yapacağız.

    Genetiğiyle oynanmış bir asker olduğumuz için, düşmanlarımız önümüzde çoğu kez çaresiz kalacaklar. Özellikle yakın mesafelerden gizlice yaklaştığımız düşman askerini, özel ölüm tekniklerimiz sayesinde kısa sürede etkisiz hale getireceğiz. Bu ölüm teknikleri çeşitlilik gösterecek ve göze hoş gelecekler.

    Çift kişilik ordu!

    Yönettiğimiz karakterin özellikleri oyunda ilerledikçe gelişme gösterecek. Böylelikle düşmanların kurnaz taktiklerine karşı hep bir savunmamız olacak. Gelişen özelliklerimiz arasında, geniş haritaların üzerinde yolculuk yapmamıza yarayan askeri personel taşıyıcıları sürmek de bulunuyor.

    Rebellion, oyuna çoklu oyuncu seçeneği de eklemiş. Öyle ki multiplayer olarak 4 kişiye kadar seçeneğimiz bulunuyor. Bunun haricinde aynı bilgisayarda iki kişilikte oynayabiliyorsunuz. Bunun için Split-Screen özelliği hazırlanmış.

    Hainlere karşı!

    Rogue Trooper, içinde farklı tatlar barındıran, 3. şahıs görünümlü bir Rambo'culuk oyunu gibi gözüküyor. Gezegenine ihanet eden hainlere karşı, üstün güçlerimiz sayesinde tek başımıza savaşacağız. Yani koca bir oluşumu yıkmaya çabalayacağız.
#29.05.2009 10:35 0 0 0