Münevver Karabulut

Son güncelleme: 19.07.2009 21:12
  • Münevver Karabulut Kimdir - Münevver Karabulut Hakkında - Münevver Münevver Karabulut Biyografi - Münevver Karabulut Resimleri
    Munevver Karabulut, Sureyya ve Nagihan KARABULUT ciftinin kizi olarak 07.03.1991 de Istanbul Ozel Haznedar Hastanesi`nde, (Cumartesini baglayan gece 01.00 de) dunyaya geldi.3.750 gr, 48 cm uzunlugunda tombik bir bebekti.Baba Sureyya Karabulut TED(Tenis Eskrim ve Dagcilik Klubu) isletmecisi, Nagihan Karbulut bilgi islemci olarak yazili medya da gorev aliyordu.

    Dogumundan sonra isim konusu aile arasinda gundeme gelmisti. Nagihan Annenin kucagina bebegi getiren hemsire, ismini Nazli olmasini onermisti. Sebebine gelince, butun bebeklere sekerli su verildigi zaman sustuklarini, fakat konu bu sirin bebek olunca yanagi oksanmadikca susmadigini soylemis . Ailece bir takim isimler dusunuldu. Bunlarin arasinda Merve, Nazli ve Munevver aile arasinda oylamaya sunuldu. Fakat Nagihan Anne nin ruyasinda Merve, Munevver oldu. Dolayisiyla adi da Munevver konuldu.

    Munevver`in bebekligi 2 yasina kadar Gungoren de gecti. 2 yasindan sonra Merter`e tasinildi ve bu arada Munevver`e bir kardes daha geldi. Munevver kardesi ile ikiz gibi buyudu. Munevver`e biz aile icinde "pamuk kiz, minnos" diye sever ve seslenirdik. Munevver 3 yasina gelince Ozel Tozkoparan Anaokuluna basladi. 3 yil kardesi ile birlikte Anaokuluna devam etti. Daha sonra Maslak Gazeteciler Sitesine tasindilar.Ilkogretim cagi gelince Bebek Tevfik Fikret Etud ve Beslenme Ilkogretim Ilkokuluna basladi ve okulun basarili ogrencilerinden biriydi. Burada Munevver 5 yil egitim gordu. Aile Sisli`ye tasindi. Orta okula, Nisantasi Nilufer Hatun Ilkogretim Okulun da basladi. Okulunu Ustun Basari Belgesi ile bitirerek mezun oldu. Kendi tercihi olan Besiktas Bingul Erdem Lisesine kayidi yapildi. 9. ve 10. sinifi Takdir Belgesi ile gecti. 11. sinifta yabanci dil egitimini tercih ettigi icin, okulda ki ogretmenlerinin refakatinde, sinifindan 6 ogrenci ile birlikte Canada`ya yabanci dil egitimi icin gitti. Kendisi 1 aylik egitimin yetersiz oldugunu dusunerek 1 ay daha egitimini uzatti. Turkiye`ye dondugunde Munevver akici bir yabanci dile sahip olmustu. 11. sinifi Tesekkur Belgesi ile tamamladi.

    OSS sinavina hazirlanmak icin, Besiktas Ozel Ugur Dershanelerine kayit oldu. 12. sinifin 1. Donemini Tesekkur Belgesi ile tamamladi. Munevver, arkadaslari icinde cok sevilen, sosyal, yardimsever, iyi niyetli, hosgorulu, olgun, ahlaki degerlere sahip ve daha da onemlisi inancli ve de inandigi gibi yasayan guzeller guzeli kanatsiz bir melek idi.
    12. sinifin 2. Donemin de ise HEPIMIZIN BILDIGI VE AILCE BIZI DERINDEN ETKILEYEN, KELIMELERIN KIFAYESIZ KALDIGI YERDEYIZ(03.03.2009)

    Not: Daha sonra gelistirilmek icin yazilmistir. Saygilarimizla
    Alıntı
    Münevver Karabulutun Hazin Sonu
    Baba eve gel sevgilimi öldürdüm Genç kızı öldürdükten sonra başını gitar kılıfına ve vücuduna bavula koyup korsan taksi ile Etiler'e getirdi

    Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL (AHT) ÖZEL
    noimage

    Etiler'de geçtiğimiz salı akşamı 20.00 sıralarında çöp kutusunu karıştıran bir kağıt toplayıcının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, korkunç bir manzarayla karşılaştı. Çöp kutusunda siyah gitar çantası içinde kesik bir baş ve altında bulunan bavulun içinde bir genç kızın kanlı vücudu bulundu.

    Polis cesedin bulunuduğu çöp kutusunun hemen yanındaki çöp kutusunda da bir öğrenci kimliği buldu. Bulunan öğrenci kimliği hunharca öldürülen Münevver Karabulut'a aitti.
    ÖNCE AİLESİ BULUNDU
    Öğrenci kimliğinden yola çıkan polis, okul yetkililerine ulaşarak genç kızın adresini buldu. Cesedin bulunduğu bölgede çok net görüntü alamayan bir güvenlik kamerası dışında, bir işyerinde çalışan 2 güvenlik görevlisi çöp kutusuna biri 20 diğeri 40 yaşlarında iki kişinin gelip bavulla gitar kılıfını attığını söyledi.
    GENÇ KIZ TUVALLETTE ELBİSESİNİ DEĞİŞTİRMİŞ
    Bu görgü tanıklarının ifadeleri dışında polis, Karabulut'un arkadaşlarının ifadesine de başvurdu. Okuldan bir kız arkadaşının verdiği ifade üzerine cinayetle ilgili önemli bir adım atıldı. Karabulut'un arkadaşı polise, "Münevver o gün erkek arkadaşı ile görüşecekti. O yüzden okuldan çıkmadan önce tuvalette kıyafetini değiştirip randevuya gitti" dedi. Erkek arkadaşı C.G.'nin ismini alan polis, harekete hemen geçti. C.G.'nin fotoğrafını facebook sayfasında bulan polis, fotoğrafı görgü tanıklarına gösterdi. Güvenlik görevlisi görgü tanıkları da fotoğraftaki kişinin bavulu atan C.G. olduğunu doğruladı. C.G.'nin kimliğinin belirlenmesinin ardından savcılığın talimatıyla Bahçeşehir'deki eve jandarma eşliğinde baskın düzenleyen polis, C.G.'nin baskından 10 dakika önce evden ayrıldığını belirledi.
    EVDE KANLI TESTERE ÇIKTI
    Olay Yeri İnceleme ekipleri 3 katlı lüks evde 5 saat çalışma yaptı. Çıplak gözle görülmeyen bulgular "luminol" adlı kimyasal ve kızılötesi ışıkla ortaya çıktı. Evin üst katından en alt katına kadar silinmiş kan izleri tespit edildi. Ayrıca evde yapılan aramada yatak altına gizlenmiş kanlı bir testere bulundu. Genç kızın kafasının kesilmesinde kullanıldığı iddia edilen testerenin yanı sıra, kan damlası bulunan halı, yastık, battaniye gibi 30 ayrı parça incelenmek üzere alındı.
    BABANIN PANTOLUNUNDA KAN LEKESİ
    Evde silinmiş kanlar ve kanlı testerenin bulunmasının ardından savcılığın talimatı ile baba A.G. ile anne M.G. gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba ve annenin elbiseleri hemen değişitirilip üstündekiler incelenmeye alındı. Yapılan incelemede babanın pantolonunda bir damla kan olduğu saptandı. Anne ve babanın çapraz sorgusu yapıldı. Yapılan çapraz sorguda anne oğlunun kesinlikle cinayet işlediğine inanmadğını söyledi. Olay günü evde olmadıklarını belirten anne M.G. "Cinayeti başka bir Cem işlemiş olabilir. Kesinlikle benim oğlum değildir" dedi. Ortalarda kaybolan oğlu C.G.'nden haberi olmadğını belirten baba A.G.'de cinayetle ilgilerinin olmadğını söyledi. Tüm bu çalışmalar yapılırken, görgü tanıkların ifadesinde geçen ikinci kişi de polis tarafından tespit edildi.
    KORSAN TAKSİCİ GÖZALTINA ALINDI
    Cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma yapan polis, C.G.'yi Etiler'e götüren kişinin kimliğini ve otomobili tespit etmek için çok yönlü soruşturmaya devam ediyordu. Çalışmalarda MOBESE'den otomobilin plakası tespit edildi. Otomobilin Mehmet B. adlı kişiye ait olduğu belirlendi. İncelemede Mehmet B.'nin Bahçeşehir'de korsan taksicilik yaptığı belirlendi. C.G. polis tarafından aranırken, polis korsan taksicilik yaptığı belirlenen Mehmet B.'yi gözaltına aldı. Mehmet B., olay günü C.G.'yi Bahçeşehir'deki evden kendisinin aldığını ve Etiler'e götürdüğünü söyledi. Mehmet B. verdiği ifade de, C.G.'yi tanıdığını belirterek, "C.G.'yi sık sık ben Bahçeşehir'den Beşiktaş'taki okuluna götürüyordum. Oradan tanıyordum" dedi. C.G.'nin telefonla aradığını söyleyen taksici Mehmet B., elllerinde bavul ve gitarla geldiğini söyledi. Etiler'e geldiklerinde C.G.'nin bavul ve gitar çantasını çöpe attığını söyleyen Mehmet B., içinde ne olduğunu bilmediğini ve tekrar geri götürdüğünü söyledi. İfadesinde C.G.'nin çok telaşlı olduğunu belirten korsan taksici, olayı duyduğunda şok geçirdiğini söyledi.
    50 TL'YE TESTERE ALMIŞ
    Olayla ilgili sürdürülen soruşturmada evde bulunan testerenin sırrı da çözüldü. Polis, olay günü C.G.'nin Bahçeşehir'de bir nalbura giderek marangoz yapımı bir testere satın aldığı belirledi. Evde bulunan testereyi satın aldığı belirlenen nalburcu dükkanını bulan polis, çok önemli bir delili de ortaya çıkardı. Nalburcunun da ifadesine başvuruldu. Polise ifade veren nalburcu, "Bu şahıs bana gelerek bir testere istedi. Ben de ona önce bir testere gösterdim bana 'Bu küçük, daha büyüğü yok mu" dedi. Ardından kendisine 16 TL'lik büyük bir testere verdim. Bana 50 TL para verdi ve para üstü almadan hızla çıktı" dedi.
    İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ
    Olayla ilgili tüm parçaları tek tek yerine koyan polis, cinayetin işleyiş tarzını da ortaya çıkardı. İddiaya göre, C.G.'nin 4 aydır sevgilisi olduğu belirtilen Münevver Karabulut'la Bahçeşehir'deki evine gitti. Kız arkadaşını eve getiren C.G. evde kimseyi istemiyordu. O yüzden hiç kimse evde yoktu ve iki sevgili başbaşaydı. Evinde kız arkadaşı ile başbaşa kalan C.G., bakire olduğu belirtilen Karabulut'la ilişkiye girmek istedi. Ançak genç kız bunu kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışmanın ardından bıçakla genç kızı bıçakladı. Bıçak darbelerinden kurtulmak isteyen Karabulut, C.G.'ye direndi. Evin üst katında gerçekleşen olayda Karabulut'un direnmesiyle birlikte C.G. peş peşe bıçak darbeleri sapladı.
    CESET İKİYE BÖLÜNMEK İSTENMİŞ
    Karabulut'u bıçaklayarak öldüren C.G., cesetten kurtulmak için evde önce bavul getirdi. Genç kızın cesedinin bavula sığmaması üzerine, cesedi elindeki bıçakla ikiye bölmek isteyen C.G. bunu gerçekleştiremiyince, Bahçeşehir'e gidip satın aldığı testereyle eve gelerek ceseti yok etmek için çalıştı. Genç kızın cesedinde yapılan incelemede belden aşağısının ikiye bölünmek istendiği anlaşıldı. Polis C.G.'nin cinayetten sonra kimlerle görüştüğünü tespit etti. Telefon kayıtlarında korsan taksiciyi aradığı belirlenen C.G., genç kızın başını testereyle kestdikden sonra gitar çantasına koydu. Ardından vucudunuda bavula yerleştirdi. Bu işlemleri yaptıkdan sonra taksiciyi aradığı belirtiliyor.
    BABA ACELE GEL
    Sürdürülen soruşturma da C.G.'nin telefon kayıtlarında babasıyla görüştüğü belirtildi. İddiaya göre olaydan sonra babasını telefonla arayarak "baba acele eve gel" dediği belirtiliyor. Eve gelen baba A.G., C.G'yi evden uzaklaştırdığı iddia ediliyor.
    KANLI AYAK İZLERİ
    Polis tarafından evde yapılan incelemede 3 katlı evin birçok bölümünde kan olduğu belirlenmişti. Ayak izleri görünümünde olan kan izlerinin nedeni ise belirlendi. C.G.'nin sevgilisi Karabulut'u öldürdükden sonra akan kanlara bastığı ve evin içinde dolaşırken kanlı ayak izlerinin bıraktığı belirtildi. 3 katlı villa tipli evde 5 saat çalışma yapan polis, ilk kez bir ayrıntıyla karşılaştı. yapılan özel çalışmayla evin her katında temizlenmiş bulunan kan izlerini alan polisleride şaşırttı. İstanbul'da işlenen cinayetlerde ilk kez olay yerinde bu kadar dağılmış çok kan izlerine rastladı.
    KAN ÖRNEKLERİ TUTTU
    Polis tarafından sürdürülen soruşturma da evde bulunan temizlenmiş kan örnekleri öldürülen Münevver Karabulut'tan alınan kan örneği ile karşılaştırıldı. Yapılan karşılaştırılmada evde bulunan kan örnekleri genç kızın kan örneği ile uyuştuğu saptandı. Polis tarafından yapılan çalışma da olay yerinde öldürülen genç kızın kanı dışında farklı birine ait kıl ve bir kaç kan damlası tespit edildi.
    BABA VE ANNENİN KAN ÖRNEKLERİ ALINDI
    2 gün önce gözaltına alınan baba ve annenin olayla ne tür bağlantısının olup olmadığı inceleniyor. Olay yerinde bulunan farklı metaryellin polis tarafından aranan C.G.'ye ait olup olmadığı saptanması için gözaltında tutulan baba ve annenin kan örnekleri alındı. Alınan bu kan örnekleri olay yerindeki kan örnekleri ilede karşılaştırılacak. Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL (AHT) ÖZEL

    Münevver Karabulut Resim ve Fotoğrafları
#29.05.2009 18:50 0 0 0
  • yazık oLdu allah rahmet eylesin.....
#29.05.2009 19:20 0 0 0
  • Allah rahmet eylesin.
#19.07.2009 21:12 0 0 0