Tyra Banks Kimdir - Tyra Banks Resimleri - Tyra Banks Biyografisi - Tyra Banks Hakkında


Aralık 1973 yılında Kaliforniya, ABD'de doğdu.


İlk olarak Sports Illustrated dergisinin deniz giysileri sayılarında görülmüştür. Amerika'da "America's Next Top Model" isimli televizyon programında ününü pekiştirmiştir. Halen Emmy Ödülü sahibi günlük talk show, "The Tyra Banks Show"'u sunmaktadır.


TIME dergisince "Dünya'nın En Etkin 100 Kişisi" arasında gösterilen yedi kadından ve dört Afro-Amerikan kadından biridir.



Filmografi


Higher Learning (1995)
A Woman Like That (1997)
Love Stinks (1999 )
Love & Basketball (2000)
"Life-Size" (2000)
Coyote Ugly (2000)
Halloween: Resurrection (2002)
Eight Crazy Nights (2002) (ses)
Larceny (2004)


Televizyon


Fresh Prince of Bel-Air (1993)
Just Shoot Me (Bölüm 46) (1997)
The Apartment Complex (1999)
Felicity (2000)
Life-Size (2000)
America's Next Top Model (2003-günümüz)
The Tyra Banks Show (2005-günümüz)

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 303
favori
like
share