Tufan Altaş

Son güncelleme: 01.06.2009 17:26
  • Tufan Altaş - Tufan Altaş Biyografi - Tufan Altaş Resimleri - Tufan Altaş Hakkında - Tufan Altaş Kimdir

    Dogum Tarihi: 1976

    Memleketi: Yeşil Kaman, Kırşehir

    Meslek: Ses Sanatcisi

    noimage

    1976 Yilinda Kirsehir in Yesil KAMAN ilçesinde dünyaya gelmistir.

    Duvarda asili Kulaginda Akord ayarlariyla Baba Bahri ALTAS in nameleriyle küçük yasta alisti Türkülere.Türküler sevdaydi türküler yasanmislikti.Küçük yasinda aldi baglamasini eline, Babasiyla dügünlere giderek kendini bu meslege adadi.Tabiri Caizse ABDAL sözü vardir hani "Ya bu SAZI çalarsin yoksa seni ögretmen yapar köy köy dolastirrim" Bu yüzden baba ve dede meslegi daha agir basmistir.Genç yasinda kaset piyasasinda yerini almistir.Dügünlere giderek sahnelere çikarak bende varim dedirtmistir.

    Özellikle BOZLAK ve BARAK türkülerini ustalikla çalip söylemistir.Son zamanlarda ARABESK ve TÜRK SANAT MÜZIK lerinide kendine has yorum ile Baglamasiyla bütünlestirmistir.

    Tufan ALTAS kisilik olarak oldugu gibi görünen ve kendi mutevazi kisiliginden ödün vermeden gerçekçi olan bir sanatçidir.

    Günümüz medyasininda yakin bir zamanda ilgisini çeken sanatçimiz.Artik yerel ve uydu Tv Programlarinin vazgeçilmez sanatcilarindan olmustur.

    Amaci daha genis kitlelere kendi yorumuna has çalismalariyla bütünlestirip bu genç yasinin enerjisini Baba ve Dede mesleginde kullanmak.

    Evli ve 2 cocuk babasidir.Ankarada ikamet etmektedir.


    https://www.main-board.com/unluler/225974-tufan-altas-resimleri.html#post3506650
#01.06.2009 17:26 0 0 0