Taroloji Astrolojik Tarot Şifreleri

Son güncelleme: 02.06.2009 00:03
  • Taroloji Astrolojik Tarot Şifreleri hakkinda bilgiler - Taroloji Astrolojik Tarot Şifreleri kitap tanitimi
    noimage
    Kitap detayı


    Okültist astrolog 40 yıllık bilgi ve tecrübelerinin ışığında Tarot konusuna yeni bir bakış açısı getirerek, artık tarot kültürü ve tekniğinden oluşan bir taroloji disiplininin gereğini ve modelini ortaya koymakta. Taroloğun herhangi bir soruya Tarot açılımı ile yanıt araması, tarolojinin çalışma alanlarından biri oluyor. Soru ile kartların dizilişi arasında bir ilişki olduğu eski çağlardan beri bilinmekte. Eşzamanlılık ortamı soruya konsantrasyon ile yanıtını da bize doğru cezbedebilir ve yanıt, o anda sıralanan kartlar ile deşifre edilebilir. Bu kitap yazarın gözlemlediği ve yaşadığı anlamlı rastlantılar, astrolojik ve tarolojik kehanetlerin gerçekleşmesi ile desteklenen bu mantığın ışığında yazıldı.

    Bilinçaltı ve zamanın olmadığı daha derin bilinç alanlarından benzerlik yasası ile çağrıştırılan bilgilere göre PSİ gücü ile sıralanan kartlardan, Tarot'un olağanüstü kehanetleri yapılabilmektedir. Astroloji ve Tarot formlarının ilişkilendirilmesi ile bilinç alanlarındaki bilgiler Tarot kartlarına daha iyi yansıtılabilir. Taroloğun bilinci geliştikçe, zamansız evrensel bilince ulaşma şansı artabilir. Tarot sembolleri ile tesirler yukarıdan aşağıya ya da zıt yönde taşınarak, gelecek denilen okunup yazılabilir.

    Kitabın birinci kısmında daha çok Taroloğa danışacaklar için konunun ne olduğu, işleyiş şekli, iyi bir taroloğun seçimi ve ne tip soruların, nasıl sorulacağı, ikinci kısımda ise başarılı olmak isteyen taroloğun, sezgi yeteneğini arttırabilmesi için seans öncesi yapması gereken ön çalışmalar anlatılıyor. Diğer kısımlarda da tarot seansına başlama ve yorum teknikleri ayrıntılı olarak sunuluyor. Eğitim ve Başarı; Evlilik ve Bebek; Para ve Yatırım; Kayıp ve Hırsızlık; Sağlık ve Ölüm ile ilgili sorulara horoskop açılımı ile cevap arama yöntemleri örneklerle anlatılıyor...

    Kartların ayrıntılı anlatımları ise Astrolojik Tarot Sırları isimli kitapta ayrıca sunulmaktadır.

#02.06.2009 00:03 0 0 0