Çörek Otlu Aperatifler hakkinda bilgiler



Malzemeler,
Yarım paket margarin
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
Yarım bardak çörek otu
Bir tutam tuz
Aldığı kadar un
Hazırlanışı,
Bir yumurtanın akı hariç, tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alın.
Yeteri kadar un ekleyip, yumuşak bir hamur elde edin.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın.
Yuvarladığınız hamurları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna batırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.
175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin.
Hafif soğuduktan sonra servis yapın.
Afiyet Olsun

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 325
favori
like
share