Yumurtalı fasülye tarifi - Yumurtalı fasülyenin yapılışı

Malzemeler

* yarım kilo taze fasülye
* bir adet orta boy soğan
* bir çay bardağı sıvıyağ
* üç adet yumurta
* bir çay kaşığı karabiber


Yapılışı

Fasülyeler yıkanıp kırıldıktan sonra haşlanması için az suya koyup kaynatılır.Pişince suyu süzülür.
Soğanlar sıvıyağında kavrulup tuz fasülyeler,karabiber de katılarak on dakika kavrulması için beklenir.yumurtalar da içine kırılarak,isteğe göre karıştırıp yada yumurtalar
dağıtılmadan pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 20:03
Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...