Yumurtalı fasülye

Son güncelleme: 02.05.2010 19:03
  • Yumurtalı fasülye tarifi - Yumurtalı fasülyenin yapılışı

    Malzemeler

    * yarım kilo taze fasülye
    * bir adet orta boy soğan
    * bir çay bardağı sıvıyağ
    * üç adet yumurta
    * bir çay kaşığı karabiber


    Yapılışı

    Fasülyeler yıkanıp kırıldıktan sonra haşlanması için az suya koyup kaynatılır.Pişince suyu süzülür.
    Soğanlar sıvıyağında kavrulup tuz fasülyeler,karabiber de katılarak on dakika kavrulması için beklenir.yumurtalar da içine kırılarak,isteğe göre karıştırıp yada yumurtalar
    dağıtılmadan pişirilir.
#03.06.2009 00:45 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 19:03 0 0 0