Beşiktaş ile Ülker seriye başlıyor

Son güncelleme: 18.05.2005 14:30
  • Türkiye Basketbol Liginde Beşiktaş ile Ülkerspor arasındaki yarı final serisi Perşembe günü başlayacak.

    Normal sezonda rakibini 2 maçta da yenen Beşiktaşın 1-0 önde başlayacağı serinin ilk maçı saat 19.30da BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde başlayacak ve Kanal 1den naklen yayınlanacak.

    3 galibiyete ulaşan takımın finale çıkacağı yarı final serisinin 2.maçı 22 Mayıs Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacak.

    BEŞİKTAŞTA EL AMİN ŞANSSIZLIĞI

    Beşiktaşta, ayak bileğindeki sakatlığı nükseden Khalid El Aminin maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.
    Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Kaptanı Şenol Demirağ, El Amini maça yetiştirmek için yoğun çaba harcadıklarını, sakatlığı süren TolgaTekinalpin ise seri boyunca oynayamayacağını kaydetti.
    1-0 önde başlayacakları seride saha avantajını iyi kullanmak istediklerini vurgulayan Demirağ, Bizi her maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yarın da büyük görev düşüyor. Onların desteğiyle maçıkazanmak istiyoruz dedi.

    ÜLKERSPORDA 3 EKSİK

    Ülkersporda ise sakatlıkları nedeniyle Fatih Solak, Serkan Erdoğan ve Tutku Açık, maçta forma giyemeyecek.
    Ülkerspor Kulübü Genel Menajeri Hakan Artış, Fatihin sezonu kapattığını, Serkan ve Tutkunun ise tedaviye verecekleri yanıta göre serinin diğer maçlarında forma giyme olasılıklarının bulunduğunu kaydetti.

    ÇOK ZOR OLACAK

    Artış, Beşiktaşın çok iyi yabancı ve Türk oyunculara sahip, idarive teknik kadrosu, yönetimi, spor salonu, organizasyonu ve taraftarlarıyla bu yıl tüm takımların korkulu rüyası olduğunu vurgulayarak, Bizim için çok zor maç olacak ve seriye 1-0 mağlup başlayacağız. İlk maçı kural gereği rakip sahada oynayacağız. Tüm dezavantajlara rağmen biz yoğun geçen Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi maç temposuna fazlasıyla alışkınız. Avantaj ibresini kendi yönümüze çevirmeye çalışacağız dedi.
#18.05.2005 14:30 0 0 0