Tencerede mısır patlatmayı sevmiyor yağdı bulaşıktı tencereye yapışan minik mısır yanıkları vallahi dert diyorsanız,mısırlarınızı bu yöntemle patlatın..hem pratik hemde daha temiz nasıl mı? devamında..
Fotoğrafta görüntülenen gibi tuz yağ mısır ve kese kağıdımızı hazırlıyoruz..


kese kağıdımızın içine göz kararı mısırımızı ekliyoruz,içine bir tatlı kaşığı yağ ve arzuya göre tuz ekip ekleyip


"ağzını zımbalıyoruz"..zımbalamışlar ben korkarım mikrodalgaya girecek çünkü siz sımsıkı ağzını bükün veya katlayın..sonra mikro dalga fırına koyup patlama sesleri kesilene kadar pişirin bu kadar :)

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 6023
favori
like
share
futbolgames Tarih: 31.01.2010 11:47
Tesekkurler Merak Etmistim bu Konuyu
Nerqish Tarih: 03.06.2009 20:34
[COLOR="SlateGray"]Bende hazir kullaniyorum cokta guzel tadi var tuzu yerinde ama bu zimbalama ates cikartir mikrodalgadan gibime geliyor tehlikeli bence
bugulu-gözler Tarih: 03.06.2009 19:33
patlamaz havil ya sonucta oda kagit hazir olanda
bende hazir alip kullaniyorum birde renklileri cikmis ama sevmedim
NaZ Tarih: 03.06.2009 18:58
Aynen bende hazirlarini kullaniyorum. Kese kagidini zimbalamak bana biraz tehlikeli geldi, eger sadece bükersekte patlama sirasinda büyük ihtimalle açilacaktir.
mollycan Tarih: 03.06.2009 12:00
Bunlarin hazirlari var, kendim yapmak hic aklima gelmemisti.
Denemeye cesaret ederim belki birgün:67: