Seytandan Mektup!

Son güncelleme: 21.05.2007 11:40
  • Seytandan Mektup;



    Seni dun gunluk islerini yaparken gordum. Namaz kilmadan, dua etmeden bir gunu daha gecirdin. Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek icin vakit ayirmadin.



    Cok nankorsun! Seninle gurur duyuyorum. Benimle oldugun icin cok mutlu oldugumu soyleyemem.Hatirliyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. Dogruyu soylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettigim icin nefret ediyorum.



    Allah beni cennetten attigi icin bende seni kullaniyorum. Seni de Allah'in bana yaptiklarini odetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup gidebilirsin.



    Biliyormusun aptal. Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin. Bunun icinde seni odullendirecegim. Hayatinin berbat olmasini saglayacagim. Biz ikimiz beraber kaldikca bu Allah'i cok uzecek.Zaman senin hayatini kimin yonlendirdigini O'na gosterecek. Ve bu senin sayende olacak.



    Gecirdigimiz guzel gunleri hatirla, insanlari nasil hor goruyorduk, onlara kufur ediyorduk, cilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik yapiyorduk, nasil iki yuzlu davraniyorduk, sigara kullaniyorduk, cami'ye gitmiyorduk, dedikodu yapiyorduk.....



    Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degil mi?



    Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin icin cok seyler dusunuyorum.



    Bu mektupu sana ne kadar deger verdigimi soylemek ve hayatinin buyuk bir parcasini kullanmama izin verdigine tesekkur etmek icin yaziyorum.



    Aptal, bazen sana cok guluyorum. Oyle salakliklar yapiyorsunki, benim bile migdemi bulandiriyorsun. Sen boyle devam et. Yeni nesile yalanciligi, aldatmayi, kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ogret.



    Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlarda seni ornek alsinlar. Zaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir. Cocuklar boyle iste.



    Neyse, simdi gitmeliyim ama birkac saniye sonra tekrar seni gormeye gelecegim. Azicik aklin olsaydi tovbe etmek icin biryerlere giderdin ve yasayacak oldugun bir kac seneyi de Allah'la beraber gecirirdin.



    Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslinda, ama seni taniyorum. Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin. Senin yasinda olan bir insanin hala gunah islemeye devam etmesi sacmalik olsada. Sakin beni yalnis anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu boyle devam edecek. Beni gercekten seviyorsan tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazdin. Olum bizi bulusturana kadar.....



    SEYTAN
#20.05.2005 13:54 0 0 0
  • Ellerine saglik...

    Bazen biz insanlar hic farkinda olmadan cok büyük hatalar yapiyoruz...
    Seytana uyup bircok bize farz olan seyleri yapmiyoruz... Böylece (mektupta gördügümüz gibi) Seytani mutlu ediyoruz...

    INSAALLAH ALLAH bizleri hic birzaman dogru yoldan saptirmaz...
    INSAALLAH ALLAH yanlis yolda olanlarin gözlerini acar...

    Allahim hepimizi kötülüklerden korusun...
#20.05.2005 16:32 0 0 0
  • Allah razı olsun
#21.05.2007 11:40 0 0 0