MİLFÖYLÜ MEYVE BOHÇALARI

8 adet milföy hamuru,
2 küçük elma,
2 küçük sert ! armut,
2 küçük muz (çok olgun olmasın)
2 yk. pudra şekeri
1 mandalina kabuğu ( portakal da olur, kokusunu severim mandalinanın)
200 gr çikolata
1- Tüm meyveler iri küpler halinde kesilir,
2- çikolatalar kırılıp, mandalina kab.rendesi ile karıştırılıp meyvelere eklenir.
3- kare milföylerin ortalarına tepeleme doldurulur, hamurlar bohça gibi sarılıp, ortaları kürdanla sabitlenir.
4-Yağlanmış tepsiye araları mesafe bırakılıp dizilir ve 180* de pişer.
5- O çikolataların eriyip meyvelerle nasıl da ahenkle buluştuğunu tadarak yaşamak lazım !!!!!!!!!! :)))))))))))))))))
6- tamamen soğuyunca üzerine pudra şekeri serpilir. (tarçında serperim arzu edilirse ) AFİYET OLSUN.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 252
favori
like
share