Warrock Oyun Tanıtımı

Son güncelleme: 03.08.2012 17:27
  • Warrock süper bir silah oyunu (Online)

    Türkiye'de birçok oyuncusu olan Knight Online oyununun yapımcısı K2'den yeni bir oyun daha, WarRock... Tür olarak FPS (Tek Kişilik Vuruş Oyunu) olan WarRock oynayış açısından Battlefield ve Counter Strike oyunlarına benzemektedir. WarRock'ın internet üzerinden ve ücretsiz oynanması, bu oyunlardan ayrılmasını sağlıyor.


    Temel Oyun Bilgileri

    Havada ağır mazot kokusu ve arka planda uzak bir çatışmanın sesleri. Bir zamanlar basit ve sakin bir hayatin yaşandığı yollardan geçen tanklar ve askerler. Bunlar, Derbaran da yıllardır NIU ve Derbaran ordusu arasında yaşanan iç savaşın değişmeyen özellikleri.

    Derbaran ordusu ya da NIU isyancıları, hangi tarafa katılacaksın?

    Servis branşınızı seçin, silahlarınızı donatın ve kendi askerinizi yaratın. Oyun içinde bir çok değişik haritalar oynarak Experience puanları kazanıp, rütbenizi yükseltin ve bir çok yeni ve kuvvetli silahlar kullanmaya hak kazanın!

    Üç değişik oyun seçeneğinden oyun tarzınıza uyanı seçip, (Close Quarters Combat, Urban Ops, Battlegroup) hızlı tempolu oyunlar veya devasa haritalarda tanklar, jet uçaklari ve hücüm botları kullanıp düşmanlarınızla savaşın!

    Derbaran'da savaşlar oyuncuları kurak çöllerden, karlı tren istasyonlarına ve tropik adalar gibi bir çok değişik bölgelere taşıyacak!

    War Rock dünyasına hoş geldin asker!


    Oyun Özellikleri

    Dinamik, Hızlı Tempolu Savaş!
    Geniş silah, donanım seçeneklerini kullanarak kendi askerini yarat ve Blackhawk helikopterleri, K1 tankları ve F15 jet uçakları ile havada ve karada savaş!

    Sürekli Karakter Gelişimi
    NIU isyancılarına ya da Derbaran ordusuna katılın. 5 adet servis branşından (Engineer, Medic, Assault, Sniper, Heavy) oyun tarzınıza uygun olanı seçip, experience puanları kazanıp, rütbe atlayın! Rütbeniz yükseldikçe daha kuvvetli silahlar ve ekstra eşyalar elde edin.

    Silah & Eşya Marketi
    Oyun içindeki Silah Deposu ve Eşya Marketini ziyaret edip oyun içinde kazandığınız Dinarları harcayıp karakterınizi daha güçlü silahlar ve eşyalar ile donatın! Yeni geliştirdiğimiz seçenekler sayesinde, her durum için en uygun silahı bulabilirsiniz!

    Sık Yenilenen İçerik
    Sık sık eklenen yamalar, oyuncu istekleri dikkate alınarak eklenen yeni araçlar, silahlar ve yeni oyun modelleri gibi değişiklikler içerir. Her "Episode", War Rock hikayesinde Derbaran da yaşanan iç savaş hakkında yeni heyecan verici bir bölüm içerir.

    Etkinlikler, Turnuvalar & Klan Sistemi
    Klan Sistemi ve Sponsorlu etkinlikler ile arkadaşlarınızla birlikte kendi klanınızı yaratın ve kişisel ve klan sıralamaları için diger klanlarla savaşın!. Değişik aralıklar ile düzenlenen klan turnuvalarına katılıp, muhteşem ödüller kazanma şansını elde edin!

    Free2Play?
    War Rock'ı tamamen ücretsiz oynayabilirsiniz! Free2Play olarak adlandırılan bu oyun sistemi ile ücret ödemeden karakter yaratma, level atlama ve yeni silahlar elde etmek gibi oyunun temel özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

    Premium Üyelik
    Oyuncular bir çok değişik alışveriş seçenekleriyle Premium üyelik alarak oyunun bir çok ekstra özelliklerinden yararlanabilirler. Bu özellikler bonus XP, 5. slot silahı gibi bir çok şeyi kapsamaktadır! Daha fazla bilgi için [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]!..


    Sistem Gereksinimleri

    Minimum Sistem Gereksinimleri:
    CPU(İşlemci) : Pentium 3 - 800 Mhz veya daha iyisi
    RAM(Bellek) : 512 MB veya daha iyisi
    Graphics(Ekran Kartı) : Radeon 8500LE / Geforce MX400 veya daha iyisi
    OS(İşletim Sistemi) : Windows ME / 2000 / XP
    ISP(Bağlantı) : DSL
    Network Kartı : 10 Mbps
    Hard Disk : 900 MB

    Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
    CPU(İşlemci) : Pentium 4 - 2.0 Ghz veya daha iyisi
    RAM(Bellek) : 512 MB veya daha iyisi
    Graphics(Ekran Kartı) : FX5700 / ATI 9200 veya daha iyisi
    OS(İşletim Sistemi) : Windows 2000 / XP
    ISP(Bağlantı) : Cable / T1
    Network Kartı : 100 Mbps / 1000 Mbps
    Hard Disk : 900 MB


    Servis Branşları:

    Oyuna giriş yaptığınızda, oynamak istediğiniz branşı seçmeniz gerekecek. Oyuna başladıktan sonra ölümler arasında silahlarınızı ve branşınızı istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

    1) Engineer
    noimage

    Engineer araç ekiplerine destek görevi görür ve tüm araçları onarabilme özelliğine sahiptir. Genelde P90 ve G36C gibi tam otomatik ve seri ateş eden silahları tercih ederler.

    Standard Silah Paketi
    Colt .45, MP5, Spanner

    2) Medic
    noimage
    Medicler savaş alanında yaralılara yardım rolü oynarlar. İlk yardım çantaları ile canları azalmıs oyuncuları iyileştirebilirler. UZI ve MP5 gibi hafif ve seri ateş eden tam/yarı otomatik silahları kullanmayı tercih ederler.

    Standard Silah Paketi
    Colt .45, MP5, Med Kit

    3) Sniper
    noimage
    Sniperlar savaş alanında uzaktan keskin nişan özelliğine sahiplerdir ve düşman askerlerini çok uzak mesafelerden savaş dısı bırakabilirler. Sniperlar genellikle kendi başlarına bulunduklarından PSG-1 ve AWM gibi uzun namlulu keskin nişan tüfekleri kullanmayi tercih ederler.

    Standard Silah Paketi
    Colt .45, M24 Sniper Rifle, K400 frag grenade

    4) Assault
    noimage
    Ana saldırı askerleri görevi görürler. Savaş alanında en önden giden askeri bölük olarak AK-47, el tabancaları, el bombaları gibi bir çok değişik silahı kullanabilirler.

    Standard Silah Paketi
    Colt .45, K2, K400 frag grenade

    5) Heavy Trooper
    noimage
    Heavy Trooperlar düşman araçlarını yok etme rolünde çok etkili bir branşdır. Roket atarları, anti-vehicle mine, ve minigunları ile uzak meshafeden düsman yer, hava ve kara araclarını yok edebilirler.

    Standard Silah Paketi
    Colt .45, Panzerfaust, TMA-1A landmine

    Ekran Görüntüleri (ScreenShot):

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage



    Warrock Download;
    Buradan indir

    Kayıt için;
    Buraya Tıklayın
#08.03.2007 15:54 0 0 0
  • gerçektende çok güzel oyun ben liseye gidiyorum herkes sınıfımda bu oyna üye bede herkese tavsiye ederim
#13.05.2008 09:38 0 0 0
Han Han foto
  • Konu Güncellendi...
#04.06.2009 15:45 0 0 0
  • Süper bir oyun tavsiyem yükleyin. Sniper süper bi karakter...
#13.06.2009 08:48 0 0 0
#13.06.2009 08:52 0 0 0
  • Gerçekten süper oyun bu konu 2009 da açılmış ama ben bu oyunu tam 5 yıldır oynuorum hağlende oynamaktayım herkez başlasın hemen üye olun ve indirip oynayın oyuna ister para yatırın ister yatırmayın mahhellemdeki herkez bu oyunu oynuyor karakterler filan süper bir oyun

    http://en.warrock.nexoneu.com/landing = resmi sitesi
#03.08.2012 17:27 0 0 0