dana rosto

Son güncelleme: 21.03.2006 00:06
  • MALZEMELER
    2.5 kg dana rosto
    1 su bardağı et suyu
    2 soğan, kıyılmış
    1 kereviz,kıyılmış
    1 defne yaprağı
    1 dış sarmısak, kıyılmış
    1 su bardağı bira
    10 kişilik

    HAZIRLANIŞI
    Bütün malzemeleri beraberce yoğurup, karıştırın. Bu karışımı dana rostonun üzerine döküp yaklaşık sekiz saat kadar buzdolabında saklayın.
    Daha sonra eti bir kabın içine koyup 4 saat kadar pişirip servis yapın.
#20.05.2005 20:48 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#20.05.2005 21:33 0 0 0
  • şöyle yapabileceğimiz daha klay bişeyler yok mu
    saolsın
#21.05.2005 16:24 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 08:30 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:40 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:08 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 18:59 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:26 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:12 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:24 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:06 0 0 0