Bavaruaz

Son güncelleme: 05.06.2009 18:45
  • Bavaruaz tarifi - Bavaruaz yapilisi
    noimage
    Malzemeler :
    • Pasta kreması 700 g
    • Jelatin (yaprak) 12
    • Krem Şanti 900 g
    • Çeşitli taze meyve
    Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir.

    Bavaruaz
    yemeğinin hazırlanışı:
    Bavaruaz'ın Tamamlanması
    Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır. Bu karışıma çırpılmış krem şanti ilave edilerek karıştırılır.

    Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir.

    Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır. Torbaya doldurulmuş şanti sıkılarak süslenir. Meyvelerin üzerine jöle sürülür.
#05.06.2009 16:50 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Hiç sevmedigim birsey bana biraz agir geliyor
#05.06.2009 18:45 0 0 0