Bilinmeyene yolculuk

Son güncelleme: 06.06.2009 09:14
  • noimage


    Bilinmeyene yolculuk!

    Gerçekten de son arastirmalarin sonuçlarina bakildiginda, bilinmeyen yerlere yapilan yolculuklarin sonunda çiftler birbirine hiç olmadiklar kadar yakinlasiyor! Uzmanlara göre ask ilk baslarda bilinmeyene dogru bir yolculuk gibidir. Ancak zaman geçtikçe bilinmeyenler yerini aliskanliklara birakiyor. Bu da iliskinin rutinlesmesine yol açiyor. Bu nedenle bilinmeyen yerlere düzenlenen ufak yolculuklar iliskiye tekrardan heyecan katiyor!

    Sevgilinizin önüne ufak engeller çikarin!

    Bir insan asik oldugunda kendisini olmasi gerektigi gibi gösterir. Ancak zaman geçtikçe, aliskanliklar agir basmaya baslar. Ayrica iliskinin baslarinda insanlar her engeli asmaya çalisir. Iliskinin tekrardan eskisi gibi olmasi için sevgilinizin önüne ufak çapta engeller çikarin! Böylece sevgiliniz tekrardan mücadele etmeye baslayacaktir!

    Ortak amaçlar belirleyin!

    Iliskinin baslarinda birçok ortak amaç olur! Sevgiler birlikte tatile çikma, ayni eve yerlesme gibi ortak hayaller kurar! Fakat zaman geçtikçe bütün hayaller gerçeklesir ve geriye rutinlik kalir. Uzun süredir birlikte olan çiftlerin bunlari asmasi gerekir. Uzmanlar birlikte spora baslayan çiftlerin birbirlerini tekrardan tanimaya basladiklarini ifade ediyor. Bunun nedeni de çiftlerin iliskilerine baski yapan negatif enerjiyi sporla yok ediyor olmalarindan kaynaklaniyor.

    Yer degistirin!

    Uzun süre birlikte olan çiftlerin bir baska sorunlari da aliskanliklardir. Aliskanliklardan kurtulmak için sevgilinizle yer degistirebilirsiniz! Örnegin masanin diger ucuna oturabilir, yatagin diger tarafina yatabilir ya da alisverise giderken bambaska bir yol izleyebilirsiniz. Ayrica görev paylasiminda degisiklikler yapabilirsiniz!

    Birakin düsünceleriniz delirsin!

    Uzmanlar hiç kimsenin göründügü kadar normal olmadigini ve herkesin içinde delilik oldugunu vurguluyor. Siz de hayal gücünüzü birakin delirsin! Bunun en basit örngi sevgilinizle birlikte çocuk olun! Aksam üstü parka gidin ve çocuklar gibi eglenin! Ayrica yaptiginiz hatalara gülün... Kisacasi içinizden geldigi gibi davranin!

    Maceraya atilin!

    Birçok arastirmanin sonucunda tehlikeli bir olay atlatan çiftlerin daha uzun süre ask yasadiklarini ortaya çikardi. Bunun nedeni de heyecan verici olaylarda hormonlarin da deliye dönmesidir! Bu nedenle dagcilik egitimi alabilirsiniz! Bu sekilde birbirinizin hayatindan sorumlu oldugunuzu hissedersiniz. Bu da iliskinize herseyden çok daha iyi gelecektir!

    Eski duygularinizi gün isigina çikartin!

    Evliyseniz, tekrardan evli degilmis gibi davranin! Sanki birbirinizi yeni tanimaya basliyormussunuz gibi davranin! Esk fotograflara bakin ve eskiden dolastiginiz yerlere gidin.
#06.06.2009 09:14 0 0 0