Malzemesi:

1 Dr. Oetker Kremşanti (kakaolu)

1 Dr. Otker dolgu kreması

1 petitboure bisküvi Süt

1 tatlı kaşığı Neskafe

Muz (süslemek için)


Sos için:

Dr. oetker çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişirilir içine 2 çorba kaşığı neskafe atılır.


Hazırlanışı:


Bisküviler ve muz hariç tüm malzemeler mikserle çırpılır. Krema kıvamına gelince içine kırılmış bisküviler atılır ve kaşık yardımıyla harmanlanır. Derin bir kaba streç film döşenir malzeme buraya dökülür ve buzluğa konur. Donduktan sonra servis tabağına ters çevirilir. Üzerine hazırlanıp soğutulmuş sos dökülür ve muz ile süslenir.. Neskafe bu tatlıya inanılmaz bir aroma veriyor. Püf noktası bu pasta buzdolabında ne kadar dinlenirse okadar güzel oluyor. benim tavsiyem 1 gün sonra yemeniz. Dayanabilirseniz tabi:))) Afiyet olsun..

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 431
favori
like
share
alp-perss Tarih: 07.06.2009 14:23
abla be bende istesem ne dersin.şu anda çay içiyorum ama yanında bişi yok:18:

not:küs müyüz?:19:
EDİT:evet galiba öyle...
nis_2 Tarih: 07.06.2009 13:51
Şayeste Tarih: 07.06.2009 13:50
Çok da basit ben yaparım sana :78:
nis_2 Tarih: 07.06.2009 13:49
emeğine sağLıK cnmm
AYIŞIĞI Tarih: 07.06.2009 13:48
ellerine sağlık şayestecim
adıda güzelmiş pastanın
denemek lazım