Mehmet Topuz Düellosu

Son güncelleme: 09.06.2009 10:56
  • Futbolcuyla anlaştıklarını yineleyen Beşiktaş Başkanı Demirören, "Futbolcu mal değil, onayı olmadan bu kulübe sattım diyemezsin" dedi. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da "Çocuk otelde hapis. İki tane menajer başında. Rahat bıraksınlar hangi takımı isteyeceğini açıklayacak" yanıtını verdi.

    TÜRK spor kamuoyunun gündeminden düşmeyen Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda saniye saniye yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın futbolcuyla anlaştığı, Fenerbahçe'nin ise kulübü Kayserispor'dan bonservisi konusunda el sıkıştığı Mehmet Topuz davasında üç kulüp de ayağa kalktı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Futbolcu mal değil. Kulübü, futbolcunun onayını almadan bu kulübe sattım diyemez" derken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da "Çocuk otelde hapis. İki tane menajer başında. Rahat bıraksınlar, o zaman hangi kulübü isteyeceğini açıklayacak" yorumunu yaptı.

    KanalTürk'te yayınlanan Telegol Programı'nda konunun muhatapları peş peşe telefon bağlantısıyla programa katıldı.

    Sözü ilk alan Mehmet Topuz, Aziz Yıldırım'la görüştüğünü doğrulayarak "Ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le otelde bir araya geldim. Fenerbahçe'yi samimi bulmadığım için onlara söz verdim. Beşiktaş'ta oynamak için yüzde yüz söz verdim. Bu sözümden dönme şansım yok. İmza atmadım. Herkesten anlayış bekliyorum. Bu saatten sonra Fenerbahçe ya da Kayserispor'da top oynamam mümkün değil" ifadesini kullandı.

    Daha sonra yayına katılan Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Topuz F.Bahçe'yle görüşürken, Beşiktaş'la hiçbir teması yoktu. Televizyondan Mehmet'in Beşiktaş'la anlaştığını duyduk. Mehmet nasıl sözünde duruyorsa, biz de kulüp olarak sözümüzün arkasında duracağız" dedi.

    Programın ilerleyen saatlerinde bu kez Yıldırım Demirören, telefonun ucundaydı. Söze "Etik değerleri çiğnemedik" diyerek başlayan Demirören, daha sonra şunları söyledi: "Çarşamba günü saat 10.30'da Recep (Mamur) Bey'i aradım. Mehmet Topuz'a talip olduğumuzu söyledim. Öğleden sonra Mehmet'i aradım, perşembe günü buluştuk. Mamur, Fenerbahçe'yle görüştüğünü ve söz verdiğini söyledi. Ben de futbolcuyla görüşüp onun tercihini öğrenmek için Mamur'dan izin istedim. Futbolcu mal değildir, bu kulübe sattım diyemezsiniz. Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin teklifinden, aşağı yukarı Kayserispor'dan aldığı parayla teklifimizi kabul etti. Futbolcuyla anlaşmadan başka bir kulübe bonservisini veremezler."

    Aziz Yıldırım ise, şu ifadeleri kullandı: "Demirören'in etik olanını yaptık F.Bahçe vazgeçsin demesi olmaz. Biz Kayseri'yle bonserviste anlaşmışız. Çocuk otelde hapis, iki tane menajer başında. Karagümrük derseniz o zaman Karagümrük'ü tutar. Rahat bırakın çocuğu bak bakalım hangi takımı tutuyor. Önce çocuğun onayını aldım, kulübüyle görüştüm, anlaştım. Bana F.Bahçeli olduğunu, F.Bahçe'de oynamak istiyorum dedi."
#08.06.2009 07:54 0 0 0
  • merakla bekliyoruz
#09.06.2009 10:56 0 0 0