Kadınların Duymak İstediği İltifatlar Mışşş

Son güncelleme: 08.09.2011 20:29
  • İltifat nedir?




    Genelde erkeklerin kızlara söyleyip kızların da inanmış gibi yaptığı ve erkeklerin bunu yediği yalanlar mı yoksa iltifat konusunu en iyi şekilde özetleyen komedyen Chris Rock'ın dediği gibi "Kadınlara yemek, su ve iltifat ver başka birşeye gerek kalmayacaktır" cümlesinin doğruluğu mu?




    Öyle yada böyle iltifat karşı cinsi etkilemek için oldukça iyi kullanılması gereken en güzel silahlardan biridir. Uzun süre iltifat duymayan kadın ya depresyona girer ya da intihar eder. O zaman ne yapıyoruz gerekirse bir iltifat sözlüğü üretip anında kullanıma geçiyoruz. Kadınlar iltifatın doğruluğunu veya yanlışlığını sorgulamazlar buzları eritmek için harekete geçin.

    İltifat en eski aşk kurlarından biridir. Öyle ki yüzyılın en büyük aşkı bile bunu içinde barındırır

    Romeo'nun Juliette aşk itirafıymış,"Bana Romeo'mu ver ve ölmesi gerektiğinde/onu al ve yıldızlardan bir parça kes/ o cennetin yüzü olacak/ bütün dünya geceyle birlikte âşık olacak/ ve o çok süslü güneşe tapmayacak' diyerek aşkını" haykırıyor.

    Karşınızdakinin kalbinin sizin için un kurabiyesinin suda erimiş halini almasını istiyorsanız yeni başlayanlar için işte iltifat kiti!

    Peki başlangıç iltifatları nelerdir?

    "Sevgilim mükemmel görünüyorsun!" Etkili ve basit bir iltifattır. Her kadın bunu duymak ister, iltifatsız bir şekilde yaklaştığınız kadın sizden bir şeyler bekliyorsa, hayal kırıklığına uğramayacaktır. Açılışı bu cümleyle yapabilirsiniz,

    "Altındaki kot sana çok yakışmış" Güzel bir poposu olduğunu söylemenin kibar yoludur. Denemek lazım

    İlgisiz kalmazsan kaybetmezsin asla!

    Sabah, akşam onu düşündüğünüzü iltifatlar kanıtlasın. Sadece iltifat edip karpuz gibi durmak değil tabii ki de Onun her lafını dinlemeye çalışın, anlattığı olay ve hikayelerin geri dönüşünü sizden alırsa artı puanları toplamış olacaksınız.

    "Günün nasıl geçti hayatım?" sorusu normalde hergün sevgiliniz tarafından üzerinize atılan bir soru bombasıdır. Ama bu sefer siz soracaksınız, şaşırtmak iyi gelir arada. "Kardeşin ne yapıyor? Baya oldu onu görmeyeli, özlemişim!" Ailesiyle ilgilenin, dertlerine ortak olun. Hem sahiplenildiğini hemde hayatta yalnız kalmadığını hissedecektir.

    Bilimsel olarakta bazı kanıtlar görmek iyi olurdu

    46 yaşındaki ABD'li bir mucit "iltifat makinesi" bile geliştirmiş Washington DC'de yoldan geçenlerin moralini yükseltmeyi kafaya takan mucidimiz 10 saat boyunca sokakta bıraktığı makinesinin kasetlerine hergün yeni iltifatlar ekleyip geçenlere duyuru yapmış. Tabii o sokağın sadık bir kitlesi oluşmuş daha sonra bu makine üzerine araştırmalarını sürdüren mucit en çok kadınların bu makineyi çalmak istediklerini ve sevdiklerini anlamış. 2007′de yapılan bu testin amacı başarıya ulaşmış bile. Üstelik bir makineden gelen soğuk iltifatlara rağmen

    Öte yandan Almanya Elle dergisinin yaptığı araştırmanın sonucuna göre, kadınların erkeklerden duymak istedikleri 7 iltifat şunlarmış:

    Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim.
    Bacaklarının nerede bittiğini görmek için gökyüzüne baktım.
    Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da.
    Seni tanıdığımdan beri daha da güzelleştin.
    Annemden daha güzel yemek yapıyorsun.
    Hiç kimseyi daha senin kadar seksi ütü yaparken görmedim.
    Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor bana.

    Peki yurdum insanı olarak geri mi kalacağız!! İşte Türkçemizin özlü ve eşsiz iltifatlarından birkaç örnek(Kalıplaşmış ve ham haldedir sms servisinden atılan sözcükler olduğu için bunların yerine kendi içten cümleleriniz dahaa etkili olacaktır)

    -Gözlerine Bakınca Ceneti Görüyorum Birtanem, Güzel gözLerinden Sen Sorumlusun.

    -Seni sevmek şuç ise cezamı çekerim

    -Seni iLk Gördüğümde Hayattan Zevk Almayı öğrendim, Elini Tutunca Kalbimin Atışını Hissettim Sözlerinle Gülmeyi öğrendim Aşkım!

    -Dünyanın 7 Harikası biLe Senin yanında Değersiz Kalır Aşkım Sen Benim içimdeki Dünyamın Tek Harikasısın!

    -Bir insanı fark etmeye 1 dakika tanımaya 1 gün anlamaya 1 gün sevmeye bir hafta yeter ama unutmaya 1 ömür yetmez hele o insan sensen asssla!!!

    -Sonnn.Kadınlar iltifatla büyür ve gelişir. Uygun ve nokta atışı iltifatlarla Adriana Lima gibi bir tanrıça bile sizin olabilir. Eğer karşılaşırsanız bu arada ona "Muito fofo" demeniz bile yetebilir. İltifat edin!

    Ve sizin eşsiz iltifat cümlelerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz ki söyleyecek güzel sözleri olan insanlara ihtiyacımız var
#08.06.2009 14:25 0 0 0
  • emeğine sağLıK cnm çok güzeL bir araştırma
#08.06.2009 14:29 0 0 0
  • Genelde erkeklerin kızlara söyleyip kızların da inanmış gibi yaptığı ve erkeklerin bunu yediği yalanlar mı yoksa iltifat konusunu en iyi şekilde özetleyen komedyen Chris Rock'ın dediği gibi "Kadınlara yemek, su ve iltifat ver başka birşeye gerek kalmayacaktır" buraya güzel giysileri eklemezseniz kesinlikle olmaz!!!
#16.01.2010 20:25 0 0 0
  • yalan da değil, iltifat duymakdan hoşlanıyoruz
#18.01.2010 16:12 0 0 0
  • erkeklerde hoşlanmıyormu bence insanın doğasında var :D
#23.01.2010 14:36 0 0 0
  • BENCEDE HERKES İLTİFAT DUYMAK İSTER
    AMA BEN DAHA ÇOK DUYMAK İSTERİM:D
#23.01.2010 14:44 0 0 0
  • nieki daha çok duymak istiyosun kankimm sölemiomu yoksamm
#23.01.2010 14:47 0 0 0
  • emeğine sağlık canım..
#08.09.2011 20:29 0 0 0