Laleli Ve Boncuklu Peçeteler - Lale Yapımı - Peçete Yapımı

Misafirleriniz için neşeli ve bahara yakışır bir karşılama: Laleli peçeteler



Gerekli malzeme:

Her servis için bir peçete
Her peçete için bir lale
Minik boncuklar ve ince iplik

Nasıl Yapılır?
Peçeteleri mızıka halinde katlayın. Lalenin sapını peçeteden daha kısa olacak şekilde kesin. Boncukları ipliğe dizin. Bir uzun, bir kısa boncuklu zincirler yapın. Boncukların dökülmemesi için misinanın ucunu düğümleyin. Kısa olanı, lalenin yapraklarının açılmasını önleyecek şekilde çiçeğe, uzun olanını ise lalenin sapını birleştirecek şekilde peçeteye sarın. Hazırladığınız bu hoş peçeteyi çorba kasesi veya yemek tabağının üze- rine koyun. Öneri: Masaya su dolu bir vazo koyun. Böylece yemek esnasında misafirleriniz peçetelerini açınca, solmaması için laleyi vazoya koyabilirler.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2290
favori
like
share