Bademli Dil Balığı

Son güncelleme: 18.06.2009 13:59
  • Bademli Dil Balığı tarifi - Bademli Dil Balığı yapilisi
    noimage
    Malzemeler
    • 4 adet dil balığı orta boy (derisi soyulmuş)
    • 200 gr margarin
    • 100 gr kabuğu çıkartılarak kıyılmış badem
    • 1/2 demet maydanoz (kıyılmış)
    • 1 çorba kaşığı un
    • Kafi miktar tuz

    Tarif

    Margarini bir tavaya koyup kızdırın, balıkları tuzlayıp unladıktan sonra Sana`nın içine yatırın, sağ sol çevirerek pişirin.

    Pişenleri servis kabına koyun.

    Tavada kalan Sana yağını başka bir kaba koyup bademleri içine atın.

    Bademler kızarırken maydanozu da margarin ile eritip hemen balıkların üzerine döküp servis yapın.
#08.06.2009 21:10 0 0 0
  • Nirgiz giz sen bunu bizzat deneyip pisirdinmi
#08.06.2009 21:13 0 0 0
  • sagol
#18.06.2009 13:59 0 0 0