Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni yapilisi - Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni tarifi

Malzemeler
• Spinaci 250 g
• Tereyağ 20 g
• Süt Kreması 1 bardak
• Antep fıstığı 60 g
• Ada çayı 2 yaprak
• Rendelenmiş Parmesan Peyniri 3 yemek kaşığı

Tarif

Antep fıstıklarını ada çayı yaprakları ile bir mikser de karıştırınız. Tereyağ ile bir tavada 1 dakika pembeleşinceye kadar pişiriniz, kremayı ekleyip ateşten alınız.

Tortelloni?yi tuzlu bol suda pişiriniz, süzünüz ve antep fıstığı kreması ile karıştırıp parmesan peyniri ile süsleyiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 234
favori
like
share