Fabio Alves Da Silva Bilica Fenerbahçe'de

Son güncelleme: 13.07.2009 09:33
  • noimage

    Sivassporlu Fabio Alves Da Silva Bilica'nın Fenerbahçe ile anlaştığı, sarı lacivertli kulübün bu futbolcu karşılığında Sivasspor'a Yasin Çakmak ile 2 milyon euro ve kiralık olarak 3 futbolcu vereceği bildirildi.


    Sivasspor'un resmi internet sitesinde "Bilica Fenerbahçe'de" başlığıyla yer alan habere göre, Fenerbahçe Kaptanı Alex'in, "Avrupa'nın en iyi stoperi, seninle Fenerbahçe'de yan yana oynamak isterim" dediği Fabio Alves Da Silva Bilica, Fenerbahçe'ye imza attı.

    Futbola Brezilya'da Bahai altyapısında başladığı, 2000 Sydney Olimpiyatları'nda Fenerbahçeli Alex ve Ronaldinho, Lucio, Fabiano gibi son dönemin önemli yıldızları ile birlikte Brezilya Olimpik Milli Takımı'nda forma giydiği belirtilen Bilica, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını ve Fenerbahçe'de olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

    BİLİCA: "HAYALLERİMİN TAKIMI FENERBAHÇE'DE OLMAKTAN MUTLUYUM"

    Hayallarinin takımı Fenerbahçe'de olmaktan, sarı-lacivertli formaya kavuşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bilica, şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'yi Sivasspor ile tanıdım. Hiç kuşkusuz Türkiye'de başarılı olmamda Sivasspor'un, hocam Bülent Uygun ve başkanımız Mecnun Otyakmaz ile yönetim kurulunun, sporcu arkadaşlarımın çok rolü var. Sivasspor'da şampiyonluk sevinci yaşamak istedim ama olmadı, şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. İnşallah yeni sezonda Fenerbahçe ile kupada ve ligde mutlu sonu yakalarız."

    "FENERBAHÇE RÜYALARIMI SÜSLÜYORDU"

    Sezonun bitimi ile birlikte kısa bir tatilin ardından Fenerbahçe yönetim kurulu ile görüştüğünü ve kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attığını kaydeden Bilica, "Sivasspor'a başarılar diliyorum. Oradaki arkadaşlığı ve samimiyeti asla unutamam. Fenerbahçe ile yeni bir sezona merhaba diyeceğiz. Fenerbahçe rüyalarımı süslüyordu, şimdi gerçek oldu" dedi.

    Bilica'nın eşi Jakline ise "Çok mutluyuz. Eşim istediği takıma transfer oldu. Sivaspor'da olduğu gibi Fenerbahçe'de de adından söz ettireceğine inancım sonsuzdur" değerlendirmesini yaptı.

    YASİN ÇAKMAK SİVASSPOR'DA

    Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinin ardından Sivasspor ile Fenerbahçe arasında imzalanan sözleşme gereği Fenerbahçeli Yasin Çakmak da Sivassporlu oldu. Fenerbahçe, Sivasspor'a Yasin Çakmak'ın yanı sıra 2 milyon euro ile 3 futbolcu da kiralık olarak verecek.

    YÖNETİMDEN BİLİCA'YA TEŞEKKÜR

    Öte yandan Sivasspor yönetim kurulu tarafından kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bilica'ya teşekkür edilerek, şu ifadelere yer verildi: "Sivasspor'umuzda bir sezon top oynayan ve başarılı performansı ile takımın başarısında önemli bir rol oynayan sporcumuz Bilica'ya takıma hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Yeni takımı Fenerbahçe'de başarılı olacağına inancımız sonsuzdur. Hizmetleri unutulmayacaktır."
#09.06.2009 10:23 0 0 0
  • bence iyi bir transfer ayrıca adam kapi gibi adam ya adam geçer top geçmez ya top geçer adam geçmez ama fb 'de daha iyi bişr kadro var orda daha iyi oynar kadroyuda zorlar ama bence fb adina iyi bir gtransfer sivasspor adina ise kotu bir transfer yani bir buyuk kayıp diye niteleyebiliriz
#10.06.2009 18:42 0 0 0
  • çok iyi bir transfer bu ama yeri zor kapatılır
#13.07.2009 09:33 0 0 0