Anemon Hotel Afyon

Son güncelleme: 09.06.2009 21:09
NaZ NaZ foto
  • anemon hotel - anemon otelleri - anemon afyon - afyon otel
    noimage



    Yerleşim
    Anemon Afyon SPA Otel, Afyon şehir merkezinden 8.km. ve Uşak havaalanına 90.km mesafedir.

    Otel Hizmetleri;
    Tüm alanlarda kablosuz internet bağlantısı, Ücretsiz gazete servisi, Yastık menüsü, Çamaşırhane ve Kuru temizleme servisi, Bagaj Odası, Açık Otopark, Anemon" Mini Market" , Wellness SPA alanı, Hamam (Thermal Havuzlu), Açık ve Kapalı Havuz, Sauna, Jakuzi, Anemon GYM, Masaj Odaları, Özel Sauna-Hamam, Fizik Tedavi Odaları ve Özel Thermal Banyo Odaları.

    Misafir Odaları
    Otelimizde; 9 connection delux oda, 8 corner suit connection, 15 family suit ve 161 delux odaya ilave olarak 2 bedensel engelli odası ile birlikte toplam 195 oda bulunmaktadır.
    Misafir odalarında sunulan hizmetlerimiz şöyledir; LCD ekran TV ve Uydu Yayınları, Telefon, Merkezi Klima sistemi, Minibar, Laptop size Elektronik Emanet Kasa, Ücretsiz Çay Kahve İkramı, Makyaj ve Çalışma Masası , Kablosuz ADSL İnternet Bağlantısı, Ücretsiz Gazete Servisi, Oda Servisi, Saç Kurutma Makinesi.

    Yemek ve Eğlence Olanakları
    Anemon Afyon SPA Otel & Convention Center hem konaklayanları, hem günübirlik kullanıcıları için çeşitli yeme içme ve eğlence ortamlarını bünyesinde buluşturmaktadır.

    A'La Carte İtalyan ve Türk Restaurant
    Lobby katında bulunan İtalyan ve Türk restoranımız, özel dekorasyonu, klasik Türk ve italyan mutfağının seçkin lezzetlerini damak tadı ve sunumu ile size özel bir mekan. Her gün 18:00-00:00 saatleri arasında hizmetinizde.

    Gusto lobby Lounge
    Olağanüstü güzellikteki "Gusto lobby lounge'da, canlı piyona eşliğinde atmosferi tek başınıza kafanızı dinlemek veya sevdiklerinizle beraber keyifli hale getirebilirsiniz.
    Gusto lobby lounge' da nefis bir kokteyli mi yoksa bir kadeh içki mi içmek istersiniz, yoksa ücretsiz kablosuz internet bağlantısı ile internette sörf mi yapmak istersiniz ? Biz de sizin için bu keyifli ortamı hazırladık.



    Toplantı ve Toplu Yemek Olanakları

    ANEMON AFYON SPA HOTEL & CONVENTION CENTER'ın birbirinden farklı ve konforlu 4 salonu ve 1 büyük fuaye alanı ile çeşitli iş ve özel toplantılarınız, özel davetleriniz ve konferanslarınız için hazırlanmıştır. Farklı oturma düzenlerine göre ayarlanabilen salonların kapasiteleri de değişik büyüklüklerde, misafirlerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Ses sistemi ve görsel sunum sistemleri ile donatılmış Toplantı ve Gala Salonlarımızda, en etkili buluşmaları , düğün ve toplantı organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

    Toplantı Ekipmanları;
    · Tepegöz
    · Barkovizyon
    · Slayt Projektör
    · Flipchart
    · Perde
    · Yaka Mikrofon
    · Kablolu Mikrofon
    · Kablosuz Mikrofon
    · Laser Pointer
    · Ses Sistemi

    "TULİP" Lobby Bar & Patisserie
    Lobi katındaki barımız, 08:00 - 02:00 saatleri arasında hizmetinizdedir.

    "AFYON" Kahvaltı Salonu
    Saat 07:00-10:00 arasında, zengin çeşitlerin sunulduğu açık büfe kahvaltı servisimiz Pazar günleri 10:30'a kadar devam etmektedir.

    "POOL SIDE" Havuz Bar
    08:00-18:00 saatleri arasında animasyon aktiviteleri, müzik ve çeşitli eğlencelerin zengin içecek çeşitleriyle sunulduğu havuz keyfi.

    Oda Servisi
    Günün 24 saati hizmet vermektedir.



    Website: http://www.anemonhotels.com/afyon.asp


#09.06.2009 21:09 0 0 0