Malzemeler:
9 adet elma
toz şeker
su
1 su bardağı ceviz içi, dövülmüş
2 tatlı kaşığı tarçın
yarım su bardağı kuru üzüm
kreması:
2 yemek kaşığı buğday nişastası
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı toz şeker
2 paket vanilya
1 kg süt
ocaktan indirince 1 yemek kaşığı margarin / tereyağı
Hazırlanması:
Elmaları soyup (kesmeden) içlerini oyun Tencereye alıp her birinin üzerine 2 yemek kaşığı şeker serpin Yarı boylarına gelecek kadar su ekleyip haşlayın
Ayrı bir yerde ceviz, tarçın ve üzümü karıştırınHaşladığınız elmaların içini bu karışımla doldurun
Kremayı pişirin, ocaktan alınca yağını ekleyip karıştırın
Elmalarınızın üzerine bu kremadan döküp servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 313
favori
like
share
NaZ Tarih: 10.06.2009 00:32
güzel görünuyor

ellerine saglik
su-perisiii Tarih: 10.06.2009 00:05
çok lezzetli görünüyor,emeğine sağlık