Kestaneli Toplar:
Hindistan cevizli toplar tarifinin yorumlarında Zeynep'in verdiği tarifi biraz değiştirerek uyguladım.

Malzemeler:

2-2,5 paket çikolatalı ikram bisküvi, toz haline getirilmiş
1 portakal kabuğunun rendesi (ince tarafla rendelenip şekerle ezilmiş)
1 portakalın suyu
10 adet çikolata kaplı kestane ezmesi (veya sade kestane püresi)
1 avuç ceviz içi, dövülmüş
yarım çay bardağı süt
üzeri için:

eritilmiş çikolata
antep fıstığı / hindistan cevizi
Hazırlanması:

Toplar için süt hariç kalan malzemeyi karıştırın. Sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin.
Hamurdan cevizden küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Yuvarladığınız topları çikolataya batırıp antep fıstığında yuvarlayın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 381
favori
like
share