Malzemeler:

1 su bardağı köftelik ince bulgur, 2 adet közlenmiş çuşka biber, 4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon suyu, 4 adet taze soğan, Birkaç dal maydanoz, Birkaç dal nane, 20 adet kiraz domates.

Hazırlanışı:

Haşladığınız bulguru, bir süzgece koyarak soğuk sudan geçirin. Közlenmiş biberleri ince şeritler halinde kesin. Taze soğanı ince ince doğrayın. Kiraz domateslerin saplarını kopararak ortadan ikiye ayırın. Kıyılmış maydanoz ve nane ile karıştırın. Malzemeyi geniş bir kapta bulgur ile birlikte harmanlayın. Sızma tipi zeytinyağı, limon suyu ve tuz ile lezzetlendirin. Yeşil salata yaprakları üzerinde dilim limon ile servis edebilirsiniz.

Afiyet oLsun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1751
favori
like
share
demet Tarih: 03.05.2006 14:07
ellerine sağlık, teşekkürler
unique Tarih: 27.02.2006 20:12
emeklere saglik
paylasim icin tskrler
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 00:27
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:53
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
refik Tarih: 04.01.2006 23:21
tariflerin için teşekkürler
dream_catcher Tarih: 04.01.2006 14:26
teşekkurler
SU-PERISI Tarih: 27.12.2005 23:37
emeğinize sağlık paylşım için teşekkürler
masarac Tarih: 27.12.2005 22:56
ellerine sağlık babygirl
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 01:06
Ellerine saglık teşekkürler