Fear Factor

Son güncelleme: 29.06.2010 14:24
  • Fear Factor programi - Fear Factor Extreme
    noimage
    FEAR FACTOR EXTREME STAR TV'DE BAŞLIYOR!

    Amerika'da NBC kanalının 7 yıl boyunca yaz aylarında en çok izlenen programı olan, birçok ödül kazanan, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada, Rusya başta olmak üzere 30'a yakın ülkenin kendi versiyonunu çektiği, 120'nin üzerinde ülkede gösterilen Fear Factor, yakında Star TV'de seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Fear Factor geri dönüyor üstelik artık Extreme!!!

    Dayanıklılık ve zekanın gerçek testi "Fear Factor Extreme" çok beğenilen yarışma programı Wipeout'un yapımcısı Endemol Turkey tarafından yine Arjantin'de çekiliyor.

    Adrenalin, heyecan ve cesareti bir arada barındıran "Fear Factor Extereme"i güzel yıldız Asuman Krause sunuyor.
    Yarışmacılar korkuları ile yüzleşirken bu kez yalnız değiller Eşleri, nişanlıları ya da sevgilileri ile çift olarak korkulara meydan okuyorlar. Ve bayanlar kendilerinden hiç beklenmeyen performansları sergilerken, eşler de şaşkınlık ve hayranlık içerisinde onları izliyor.
    Her biri farklı meslek, kültür ve yaşlardan tam 8 çift 50.000(Ellibin) Türk Lirası için kıyasıya mücadele ediyor.
    Çiftler, bazı etaplarda birlikte bazı etaplarda tek başlarına hız, yükseklik, derinlik, denge faktörlerine meydan okurken, öte yandan korkularıyla savaşıyorlar.

    Su altındaki kafesten kaçış, yılanlarla dolu varillerin içinde soğukkanlılığını korumak, iri farelerle sıcak temas hali, birbirinden leziz çilekleri sineklerle paylaşmak, 30 metre yükseklikte asılı bir arabadan partnerini kurtarmaya çalışmak...Hepsi ve daha fazlası Fear Factor Extreme'de !
    Her bölümde elenen bir çift evinin yolunu tutuyor. Toplam 10 hafta sürecek olan ve birbirinden çılgın ve korkusuz çiftlerin yer aldığı adrenalin yüklü "Fear Factor Extreme" çok yakında Star TV ekranlarında...
#14.06.2009 13:52 0 0 0
  • Asuman Krause'nin sunumuyla cesaretin sınırlarını zorlayan Fear Factor Extreme II, 5 Şubat Cuma günü itibariyle Star TV ekranlarında yepyeni bir macera başlatıyor.

    Geçtiğimiz yaz Star TV'de izleyicileri ekran başına kilitleyen Fear Factor, adrenalin ve korkunun dozunu daha da artırıyor! Yepyeni oyunlarıyla bir kez daha izleyicisiyle buluşacak olan Fear Factor Extreme II, Asuman Krause'nin sunumuyla 5 Şubat'ta Star TV izleyicileriyle buluşuyor.

    Endemol Türkiye imzasını taşıyan ve çekimleri Arjantin'de yapılan Fear Factor Extreme II, dayanıklılık ve zekâyı korkuyla test ediyor, birbirinden zorlayıcı maceralar yarışmacıları bekliyor. Neyse ki bu zorlayıcı macerada yarışmacılar yalnız değiller. Eşleri, nişanlıları, sevgilileri ya da arkadaşları da onlarla birlikte yarışıyor.

    Amerikan NBC kanalının 7 yıl boyunca en çok izlenen programı olan, birçok ödül kazanan, başta İngiltere, Almanya, Kanada ve Rusya olmak üzere 30'a yakın ülkenin kendi versiyonuyla çektiği ve bugüne dek 120 ülkede gösterilen Fear Factor Extreme II, bu defa dünyanın hiçbir yerinde denenmeye bile cesaret edilmemiş oyunlarla yine Star TV'de ekranlara geliyor.

    Her biri farklı yaşta, farklı meslek ve kültürlere sahip çiftler büyük ödül için hem birbirleriyle hem de korkularıyla mücadele ediyor! 10 hafta sürecek macerada burunlarının dibine kadar gelen iri farelere meydan okumak, yılanlarla dolu suya girmek, solucanlardan oluşan kokteyli içmek ve çok daha fazlası büyük ödüle giden yolda yarışmacıları zorluyor.

    Her bölümde bir çiftin elenerek evinin yolunu tutacağı Fear Factor Extreme II, birbirinden çılgın ve korkusuz çiftlerle her cuma günü saat 20.00'da Star TV'de.
#29.01.2010 20:40 0 0 0
  • noimage

    Fear Factor Aksiyon ile heyecan devam ediyor!

    Sonunda beklenen macera başlıyor. Fear Factor Aksiyon'la 20 Haziran Pazar günü ekranlar adrenalin dolu olacak.

    1. BÖLÜM'de NELER YAŞANDIStar ekranlarında yepyeni bir macera başladı. Fear Factor Aksiyon'un heyecan dolu etaplarında cesaretleri sınanan yarışmacılar zorlu bir mücadele atlattı.

    Geçtiğimiz hafta yapılan eşleştirmelerle Eyüp ve Nur, Akın ve Yeliz, Adnan ve Derya, Kaan ve Damla birlikte yarıştı. Birbirlerini tanımayan eşler bu zorlu mücadelede Fear Factor Aksiyon'daki kaderlerini bir başkasının ellerine teslim etmek zorunda kaldılar. İlk etapta kızlar suyun acımasız yüzüyle tanıştı. Ayaklarından baş aşağı sallandırıldıkları havuza hızla çarparken bir yandan da vücutlarına bağlanan bayrakları topladılar. Bu zorlu etabın birincisi Yeliz oldu. Görüntüsü yüzünden kendisine güvenmeyen rakiplerine ne kadar hırslı olduğunu daha ilk etaptan kanıtlayan Yeliz bu sayede eşi Akın'la birlikte diğer etapları yapmaktan kurtuldu.

    İkinci etapta çiftler birlikte yarıştı. Erkekler halatlarla eşlerini buz tankının içine gönderdiler. Kızlar buz tankının içinde anahtar ararken zor anlar yaşadı. Soğuğun etkisinin derinden hisseden kızlar tankın içerisinden bir an önce kurtulmaya çalıştılar ama Damla etabı tamamlamayı başaramadı. Bu etabın birincisi yarışmanın en yaşlı ismi Adnan ve eşi Derya oldu.

    Son etapta Eyüp ve Nur, Kaan ve Damla elenmemek uğruna insan ötesi bir mcüadele gösterdi. Bu son etapta yarışmacıların yerden tam 60 metre yüksekte tahta bir köprüden geçmeleri gerekiyordu. Kaan etapta elinden geleni yaptı ancak rakibi Eyüp'ün hızına yetişemedi.

    Başladıkları ilk hafta Fear Factor Aksiyon'a veda eden çift Kaan ve Damla oldu. Haftaya bu heyecan verici mücadele yepyeni sekiz yarışmacı arasında devam edecek. Siz de kalbinizi bu yarışa hazırlayın ve haftaya Pazar akşamı saat 20.00'da Fear Factor Aksiyon'u sakın kaçırmayın.
#23.06.2010 21:03 0 0 0
  • Kaan ve Damlanın elenmesi isabet oldu.. Kaan'ın ağzı çok bozuktu.. Köprüden geçerken etmediği küfür kalmadı:D
    Yayın sürekli bip sesleriyle geçti..
#24.06.2010 10:21 0 0 0
  • bencede derya ablama katılıyorum sinir oldum
#24.06.2010 15:01 0 0 0

  • Hangi kızdı adını hatırlamıyorum.. anahtar arıyordu elini yılanlı kutuya soktu anahtarı buldu ama yılan elini sokunca şoka girdi galiba:D
    Anahtarı almadım sanıp tekrar soktu doğal olarak anahtarı bulamadı ve bulamıyorum diye ağlamaya başladı
#29.06.2010 14:24 0 0 0