Motorola Clutch

Son güncelleme: 15.06.2009 03:35
  • Motorola Clutch - Motorola Clutch Telefon Tanıtım

    Boost Mobile'ın 'Aylık Limitsiz' tarife kullanıcıları eksiksiz Q klavyeye ve walkie-talkie fonksiyonuna sahip yeni Motorola Clutch i465 cep telefonu ile dilediklerince mesaj gönderebiliyorlar. Motorola'nın yeni modeli Clutch hoş tasarımı ve ilginç özellikleri ile dikkat çekiyor.

    noimage

    Motorola Clutch i465
    Sprint Nextel'in kontrastsız hizmet departmanı olan Boost Mobile kablosuz bağlantı servisi alan 'Aylık Sınırsız' tarifeli müşterilerine sunduğu hizmeti gözden geçirerek diledikleri zaman sınırsız arama, mesaj gönderme, kablosuz internet kullanımı ve özel Boost Walkie-Talkie servisi imkanı sunma kararı aldı. Kullanıcılar ABD çapında çok sayıda şehirde bu hizmetlere hiçbir vergi, harcama ve diğer ekstra harcama yapmadan aylık 50 USD gibi uygun fiyatla sahip olabiliyorlar.

    noimage

    Tanıdık bir tasarıma ve kaya gibi sağlam bir yapıya sahip olan yeni Motorola Clutch cep telefonu aylık 50 USD gibi bir fiyata sahip olan 'Aylık Sınırsız Tarifesi ile kullanıcıların mesajlaşma gereksinimlerine fazlasıyla cevap veriyor. Uzun süreli kontratlara esnek ödeme planları ile alternatif sunan Boost Mobile Aylık Sınırsız tarifesi ile bütçesine dikkat eden müşterilerine hesaplı olanaklar sağlıyor.

    noimage

    Boost Mobile web sitesinde kullanıcıların beğenisine sunulan Motorola Clutch cep telefonu sadece 129.99 USD fiyat ile ve kontratsız satın alınabiliyor. Motorola Clutch cep telefonu ileri tarihlerde Boost Mobile satış noktaları ve distribütör kanallarında da satışa sunulacak.
#15.06.2009 03:35 0 0 0