Ton Balıklı Margarin

Son güncelleme: 18.06.2009 13:53
  • Ton Balıklı Margarin yapilisi - Ton Balıklı Margarin tarifi
    noimage
    Malzemeler
    • 250 gr. margarin
    • 200 gr. ton balığı ( konserve)
    • 2 yemek kaşığı kapari
    • 2 yemek kaşığı limon suyu
    • Tuz
    • Karabiber (taze çekilmiş)

    Tarif

    Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın. Kapariyi ince ince kıyın.

    Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın

    Margarini bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın.
#16.06.2009 21:20 0 0 0
  • ellerine saglik
#18.06.2009 13:53 0 0 0