Ton Balıklı Margarin yapilisi - Ton Balıklı Margarin tarifi

Malzemeler
• 250 gr. margarin
• 200 gr. ton balığı ( konserve)
• 2 yemek kaşığı kapari
• 2 yemek kaşığı limon suyu
• Tuz
• Karabiber (taze çekilmiş)

Tarif

Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın. Kapariyi ince ince kıyın.

Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın

Margarini bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 357
favori
like
share
by_KaRizMa Tarih: 18.06.2009 14:53
ellerine saglik