Yasemin Hadivent Kimdir - Yasemin Hadivent
Resimleri - Yasemin Hadivent Biyografisi - Yasemin Hadivent Hakkında
Yasemin Hadivent (d. 1982 Sofya) Bulgaristan'da doğan Türk aktrist.Türkiyenin Yıldızları adlı yarışmayı birincilikle bitirdi. Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde Hemşire rolünde oynadı. Ardından Sevda Çiçeği dizinde Leyla ve Hayal ve Gerçek dizinde Hayal karakteriyle başrol aldı. Buzda Dans adlı TV yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.


Filmografisi
2003 Rabia
2004 Cennet Mahallesi
2005 Deli Duran
2006 Sevda Çiçeği
2006 Selena
2007 Hayal ve Gerçek




http://www.main-board.com/unluler/234574-yasemin-hadivent-resimleri.html

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 662
favori
like
share