yaşanmış şehir hikayeleri

Son güncelleme: 12.12.2022 16:42
  • Zeynep yaşamdaki en büyük desteğini kaybediyor.
    Apo'nun şaibeli ölümü Zeynep'i yıkmıştır. Genç kız, koskoca İstanbul'da annesi ve minik kızı Ada ile kendi başına kalmıştır. Zeynep, Ece Yıldız'ın kızının babası, ünlü müzik yapımcısı Sedat'ın etrafında aç kurtlar gibi dolaşmasından da rahatsızlık duyar. İçinden bir his Sedat'ın, başına dert açacağını söylemektedir. Ünlü menajer Cem, ortağı ve can dostu Apo'nun ölümüyle bir çıkmaza girer. Cem için de karanlık günler başlar.
    Ece Yıldız uyuşturucu batağında
    Sahnelerin, ekranların ünlü Ece Yıldız'ı gün geçtikce uyuşturucunun ve alkolün etkisi ile dengesini kaybeder. Sonunda karakolluk olur. Uçurumun kenarındadır. Kendisi için hayli toy ve saf olan Bedri'yi kullanacaktır. Aklına şeytani bir fikir gelir. Tek engel olan Nuro Baba'dır. Acaba onu nasıl ikna edecektir?
    Bedri, Ece ve Anjelik'in kıskacı altında

    Tüm bu olanlardan habersiz olan Bedri, bir yandan kankardeşi Metin, annesi, öte yandan Nuro Baba'nın ona vadettiği muhteşem bir yaşam ve şöhret karşısında Nuro Baba'ya acaba tam teslim olacak mıdır? Onunla ilgilenen yalnızca Ece Yıldız değildir. İnandığı, Baba gibi gördüğü Nuro Baba'nın seksi karısı Anjelik'in de Bedri'ye zaafı vardır. Zeynep, Bedri ve Ece'nin yolları aynı çizgide kesişmiştir. Kader üçü için de ağlarını değişik şekilde örmektedir.
#20.12.2006 22:58 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#12.12.2022 16:42 0 0 0