Oglum için

Son güncelleme: 17.12.2022 14:39
  • 1. BÖLÜM


    Kemal(EMRAH) karısının abisini öldürmekle suçlanmış, masumiyetine kimseyi inandıramamış, 21 yıl hüküm giyip iyi hal ve infaz yasasından yararlanarak 7 yıl yatıp çıkmıştır
    O cezaevindeyken karısı Nihan boşanmış, bir kez bile ziyaretine gitmemiştir. Kemal içeri girdiğinde henüz 1 yaşında olan oğlunu yedi yıl boyunca görmemiş, hiçbir haber alamamıştır. Tüm bu süreçte oğluna kavuşma hayaliyle yaşama tutunmuştur. Ona tek destek olan, liseden beri dostu olan Erhan ve Erhan'ın avukat kız kardeşi Yaren olmuştur.

    Kemal hapisten çıktığı gün eski kayınvalidesi Ümran(FATMA GİRİK) tarafından vurulur. Ümran ettiği intikam yeminini tutmuştur. Nihan, annesinin eski eşi Kemal'i vurduğu ana tanık olmuştur. Duyguları alt üst olur ama bir kez daha tercihini annesinden yana kullanır, annesini oradan uzaklaştırır.
    Kemal'e dosyasıyla ilgili görüşmeler sırasında âşık olan Yaren ise, duygularını söylemek için onu bıraktığı yere geri döndüğünde, kanlar içinde bulur Kemal'i Kemal ölümle yaşam arasındaki ince çizgide, oğlunun hayaliyle hayata döner. Kurşun kalbini sıyırıp geçmiştir.

    Yaren aşkını ifade eder Kemal'e Kemal de Yaren'i beğenmektedir ama önceliği çocuğuna kavuşmak ve masumiyetini ispatlamaktır. Üstelik yeniden 'sevmek'ten korkmaktadır

    Kemal, kendisini vuran kayınvalidesini ele vermez, Ümran serbest bırakılır. Kemal Ümran'la yüzleşir, "oğlum için ölmemeyi göze aldım" der.

    Kemal hastaneden erken çıkar, henüz iyileşmemiştir ama oğluna bir an önce dokunmak istemektedir. Çocuğunun okuluna gider ama oğlunun başka birine "babacığım" diyerek sarılmasıyla yıkılır.

    Erhan can dostu olduğu, Yaren'se büyük bir aşkla sevdiği için Kemal'e her türlü desteği verecektir. Bir hatası üzerine Ümran'ın boşadığı ve yüzüne bir daha bakmadığı eski kayınpederi ise o aileden masumiyetine inanan tek insandır.

    Ümran'ın reisi olduğu ailede de her şey yolunda değildir. Büyük oğlu Serdar şirketten para sızdırmaktadır, karısıyla ilişkileri gün geçtikçe daha kötüye gitmektedir. Ergenlik çağındaki kızlarının sorunları büyür. Öldürülen oğlu Hüseyin'in çocuğu Cihan içine kapanıklıktan kurtulamamaktadır. Aile bireyleri arasında Ümran'ın dengelemeye çalıştığı çatışmalar yaşanmaktadır zaman zaman

    Kemal'se bir yandan oğluna ulaşabilmek için her türlü fedakârlığa katlanacak, her şeyi göze alacak, diğer yandan masumiyetini ispat edebilmek için her şeyi yapacaktır. Oğlu gerçek babası olduğunu öğrendiğinde ise, bu kez de onun sevgisini kazanabilmek için mücadele edecektir. Gün gelecek gerçekler ortaya çıkacak, Kemal'in katil olmadığı anlaşılacaktır Yaren ve Kemal aşkı artık evlilik yolundayken, oğlu, annesiyle yeniden bir araya gelmelerini istediğinde Kemal bu kez de aşkı ile oğlunun isteği arasında kalacaktır.

    Show tvde!
#04.09.2007 19:37 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Emeğinize Sağlık

#17.12.2022 14:39 0 0 0